ENERGETISCHE THERAPIE

Energetische Therapieis een manier om de verstoorde balans in je fysieke en energetische lichaam te herstellen. Het bestaat uit vele behandelvormen, waarbij ik op het lichaam werk en in de aura. Massagetechnieken en haptonomie, evenals werken met de chakra’s, de meridianen en de aura zelf staan op het menu. Dit gebruiken we om het zelfgenezend vermogen te activeren en het bewustzijn te vergroten. Het zijn heerlijke behandelingen die je zittend, staand of liggend op de behandeltafel ontvangt.

Hoe werkt de Energetische Therapie?

We beginnen een sessie Energetische Therapiebij Leefbewust in Tilburg met een gesprek over wie je bent, wat er aan de hand is, hoe het met je gaat en wat je wilt. We stappen daarbij in ons gevoel omdat dit een breder perspectief geeft. Zo komen oorzaken en achterliggende patronen bovendrijven en is er de mogelijkheid om de angel uit je problematiek te halen. Dan is de kans groter dat je klachten structureel verdwijnen. Ik help je daarbij als life coach en energetisch therapeut bij Leefbewust.

Wat gebeurt er tijdens de Energetische Therapie?

Wat er eigenlijk gebeurt tijdens Energetische Therapie is dat je bewustzijn groeit; je neemt actief deel aan je eigen leven en je neemt er verantwoordelijkheid voor, met als resultaat dat je baas bent over jezelf. Je wordt vrijer in lichaam en geest zodat je ziel de ruimte krijgt. Je voelt je verlangen, je weet wat je wilt en met wie en je hebt alle benodigdheden bij je om het in je dagelijks leven te creëren. Je bent in evenwicht en de voedingsbodem voor ziekte, of het nu fysiek, psychisch of zielskundig is, is weg.

Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen

Heb jij interesse in Energetische Therapiedoor onze energetische therapeut in Tilburg? Neem dan contact op met onze praktijk door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je kunt ook het contactformulier invullen. Ook voor vragen over werkzaamheden en tarieven neem je contact met ons op.

Ervaringen

“Bij John ben ik de connectie met mijn natuurlijke ik aan gegaan. Minder denken, meer voelen. Het leven leven waar ik me goed bij voel. Hier bewuster mee omgaan en dagelijks bij stil staan.”
F

Al een tijd had ik een soort van onbestemd en ontevreden gevoel. Een vriendin vertelde over haar ervaring bij John. Zodoende.. sinds een aantal keer te zijn geweest voel ik me echter, meer mezelf. Ik weet nu hoe ik in plaats van veel na te denken over het leven, het leven kan voelen :-) Ik voel me echt top!!

Ik heb pijn die moeilijk te verklaren is en vermoeidheidsklachten waardoor ik me beperkt voel om mijn leven te leven zoals ik zou willen. Ik was voortdurend met mezelf hierover in gevecht, wat me vervolgens weer meer uitputte. John heeft me geholpen om mijn eigen aandeel in mijn patroon beter te doorzien. John durfde te zeggen wat hij voelde en zag bij me. Ook als dat anders was dan ik op dat moment verkondigde. John heeft goed aangevoeld op welke manier hij me kon begeleiden. Hij heeft me gezien en gehoord in mijn totaliteit. Samen met John ben ik me bewuster geworden van mezelf en heb ik (oud) zeer kunnen loslaten en accepteren. Mijn pijn en vermoeidheid zijn er nog, maar ik neem ze makkelijker met me mee. Ik vecht er niet meer mee en accepteer beter dat het is wat het is. Dit geeft me heel veel rust. M.K. 


Bewust leven, een heel proces voor mij, Een proces dat ik volg met Leefbewust, gestart bij Elian om de fysieke “stramheid” in mijn lijf aan te pakken met fijne gesprekken waarop een natuurlijk vervolg kwam door met John in gesprek te gaan en daar mijn proces naar bewust leven te vervolgen.
Steeds met de vraag: "Wat voel ik hier nu bij en niet wat denk ik".
En als dat voelen lukt ervaar je een herinnering en dat voelt als thuiskomen! AB.


Ik ben bij John terecht gekomen omdat ik mezelf niet in balans voelde. Dit uitte zich in vermoeidheid, slecht slapen, veel twijfelen aan mezelf, verdriet en andere onbegrepen emoties. Voor mezelf was dit slopend, en daarom wilde ik actie ondernemen. Via via ben ik bij John terecht gekomen. Tijdens het intake gesprek heeft hij op een heel natuurlijke, eigen, vertrouwde manier mijn ‘vraag’ naar boven gekregen. In de daarop volgende sessies zijn we hier aan gaan werken. Ik heb al deze sessies als zeer waardevol ervaren. John heeft me met behulp van zijn vragen en acties ZELF laten ontdekken waardoor ik deze emoties ervaarde en waarom ik zoveel twijfelde aan mezelf. Dit bleek omdat ik niet authentiek was, niet durfde te zijn wie ik ben. Dit was zo een openbaring voor mij, want inderdaad, nadat we hier aan zijn gaan werken kon ik ook echt inzien wat voor invloed dat had op mijn gedrag en omgeving. John heeft me geleerd en laten inzien dat ik mezelf volledig mag omarmen, en dat doe ik nu. En dat voelt echt als een verlichting, ik heb veel meer energie en twijfel een stuk minder aan mezelf. Daardoor geniet ik weer meer van de kleine dingen. Als het nu even minder met me gaat weet ik hoe ik terug kan keren naar dat veilige plekje binnen in mezelf, dat geeft vertrouwen en hoop voor de toekomst. Hierdoor weet ik dat ik het leven ook aan kan bij tegenslagen of als het even wat minder gaat.
Ik heb van en met John zo onwijs veel mogen leren. Dit is iets waar ik hem eeuwig dankbaar voor blijf. Aan een ieder die worstelt met zichzelf, ik voel met je mee. Alleen jij hebt invloed op dit gevoel en de verandering. Ik zou je daarom ook willen zeggen: gun jezelf deze kans. EH, 26 jaar.

Wat ben ik diep gegaan na een behoorlijke confrontatie en wat heeft me dat veel gebracht. Ik heb ervaren wat het is om mezelf tegen te komen, om naar mezelf te kijken en stil te staan bij wat er echt speelt bij mij. Wat doet dat zeer. Maar ik heb ook ervaren om niet in de emoties van angst, boosheid, verdiet en onrust te blijven hangen. Ik heb geleerd om boven mezelf uit te stijgen. Ik kan blokkades opheffen. IK VOEL! Ik kan voortaan veel zelf. Maar ik ben gehoord door jullie. Jullie hebben geduld en begrip voor mij. Daarnaast hebben jullie mij geholpen om op een goede en fijne weg te komen en te blijven gaan. Het is (nog steeds) niet fijn om MS te hebben. Maar door die MS heb ik zoveel geleerd. Het gaat me goed en het gaat me steeds beter. Zonder jullie was me dat niet gelukt, jullie zijn GOUD voor mij. P.

John heeft me geholpen om meer in mijn lijf te komen en hier ook meer inzicht in te krijgen. Dankzij zijn hulp heb ik meer leren voelen en in contact te staan met mezelf en mijn emoties. Klachten zoals huiduitslag, eczeem en extreme jeuk zijn daarmee verholpen, daarnaast sta ik prettiger in het leven en kan ik beter aanvoelen waar ik behoefte aan heb, waardoor andere dingen beter te plaatsen zijn. De sfeer bij John is relaxt en open, wat voor mij erg prettig was. L. 

Copyright © leefbewust.nl | Privacy verklaring

Website gerealiseerd door: Van Laarhoven Websites