ENERGETISCHE THERAPIE

Energetische Therapieis een manier om de verstoorde balans in je fysieke en energetische lichaam te herstellen. Het bestaat uit vele behandelvormen, waarbij ik op het lichaam werk en in de aura. Massagetechnieken en haptonomie, evenals werken met de chakra’s, de meridianen en de aura zelf staan op het menu. Dit gebruiken we om het zelfgenezend vermogen te activeren en het bewustzijn te vergroten. Het zijn heerlijke behandelingen die je zittend, staand of liggend op de behandeltafel ontvangt.

Hoe werkt de Energetische Therapie?

We beginnen een sessie Energetische Therapiebij Leefbewust in Tilburg met een gesprek over wie je bent, wat er aan de hand is, hoe het met je gaat en wat je wilt. We stappen daarbij in ons gevoel omdat dit een breder perspectief geeft. Zo komen oorzaken en achterliggende patronen bovendrijven en is er de mogelijkheid om de angel uit je problematiek te halen. Dan is de kans groter dat je klachten structureel verdwijnen. Ik help je daarbij als life coach en energetisch therapeut bij Leefbewust.
Een behandeling is vaak een combinatie van die twee. 

Wat gebeurt er tijdens de Energetische Therapie?

Wat er eigenlijk gebeurt tijdens Energetische Therapie is dat je bewustzijn groeit; je neemt actief deel aan je eigen leven en je neemt er verantwoordelijkheid voor, met als resultaat dat je baas bent over jezelf. Je wordt vrijer in lichaam en geest zodat je authenticiteit de ruimte krijgt. Je voelt je verlangen, je weet wat je wilt en met wie en je hebt alle benodigdheden bij je om het in je dagelijks leven te creëren. Je bent in evenwicht en de voedingsbodem voor ziekte, of het nu fysiek, psychisch of zielskundig is, verdwijnt. 

Heb jij interesse in Energetische Therapie door onze energetische therapeut in Tilburg? Neem dan contact op met onze praktijk door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
Je kunt ook het contactformulier invullen. 

Ervaringen

Hoi John, het heeft even geduurd. Ik was dan ook mijn eerste ingeving kwijt. Maar de termen die ik van toepassing op jou vind zijn:

"Eerlijk, Professioneel en Betrokken. Ik kwam met spanning en depressieve klachten en met een paar behandelingen heb ik weer meer rust en meer positiviteit terug gekregen."Margot 

"Ik kwam bij John terecht omdat ik helemaal opgebrand was en niet wist wat ik met de situatie aan moest. Ik wilde weten waarom dit (weer) was gebeurd en wat ik kan doen om dit in de toekomst te voorkomen. Door de combinatie van gesprekken en energetische therapie ontstonden er inzichten. Het werd mij duidelijk waar ik al jaren tegenaan bleek te lopen en in kleine stapjes kon ik het tij keren. Nu verder op de positieve beweging die ik, mede dankzij John (maar vooral dankzij mijzelf - dat mag ik van John niet vergeten te benadrukken), heb ingezet. John is iemand die erg goed aanvoelt wat er speelt, ook wanneer je dit zelf (nog) niet ziet. Ik kijk met een positief gevoel terug op de gesprekken in een vertrouwde, ontspannen setting waarbij alle ruimte voor een lach en een traan. Karin (40), Tilburg

"Ik kijk met veel nieuwe inzichten en een vertrouwder gevoel terug op onze sessies samen.
Ik kwam binnen met veel vragen en zag door de bomen het bos niet meer. Bij meteen de eerste kennismakingsafspraak zag John waar ik eigenlijk diep behoefte aan had. Dat raakte me behoorlijk en dat was voor mij ook meteen het bewijs dat ik op de juiste plek was. Elke sessie was anders, en er werd eerst gekeken naar wat er nodig was. We hebben een combinatie van praten en energetisch werk gedaan, en die combinatie werkte voor mij heel goed. Door het energetische werk kon ik diep ontspannen, iets wat ik normaal gesproken niet goed kon. Elke sessie voelde vertrouwd, en ik kon mezelf zijn, waardoor de pijnpunten makkelijker te delen waren. Elke sessie voelde ik dat John mij echt zag en naar me luisterde, en ik wist na afloop dat ik mezelf weer wat had geleerd wat ik kon meenemen. Nu begrijp ik beter waarom ik soms dingen deed en dacht, en waar het werk voor mezelf ligt. Het op mezelf leren vertrouwen geeft mij een vrijer en lichter leven. Ik ben John dan ook erg dankbaar. Madelon J."

Al jaren legde ik de lat voor mezelf erg hoog. Rondom mijn scheiding heeft John mij handvaten en inzicht gegeven, mij bewust gemaakt dat ik vooral ‘minder moest’. Het zelfvertrouwen dat ik op de goede weg was, dingen soms ook los mocht laten. Het heeft mij vooral ook zelfinzicht, een stuk bewustwording gegeven’. F, 33 jaar.

Via via kwam ik bij John terecht, ik had een burnout gehad maar zat nog niet lekker in mijn vel.
Ik had het gevoel vast te zitten in mijn emoties.
Ik voelde angst paniek verdriet enz maar waar het vandaan kwam wist ik niet en al helemaal niet wat ik eraan kon doen.
Bij de eerste kennismaking met John voelde ik al dat ik op het juiste adres was .Hij stelde me gelijk op mijn gemak en ik kon zijn wie ik was.
Ik voelde me ECHT gezien en gehoord en durfde me daardoor ook kwetsbaar op te stellen.
Na een paar gesprekken en behandelingen kreeg ik al meer inzicht in mezelf. Ik was meer met anderen bezig dan met mezelf en zorgde dus niet goed voor mezelf.
Ik wist niet meer wie ik was en wat IK wilde.
Langzaam kreeg ik weer vertrouwen en geloof in mezelf. Ik leerde mezelf weer meer naar waarde te schatten, ik mocht er zijn.
Dat ging gepaard met een traan en ook met veel humor wat het allemaal een stuk makkelijker maakte.
Ik kan nu zeggen wat ik denk, voel, en wil en durf daarnaar te handelen.
Ik zorg nu een stuk beter voor mezelf en dat voelt goed.
Ik ben ook minder streng voor mezelf het hoeft niet allemaal in 1x goed te gaan, met kleine stapjes kom ik er ook.
Natuurlijk ervaar ik nog moeilijke momenten maar ik heb geleerd dat het momenten zijn en dat die ook weer overgaan zolang je er maar niet tegen vecht en het er mag zijn.
Dat is niet altijd makkelijk maar ik heb nu genoeg handvatten gekregen om verder te kunnen.
Dit proces was niet altijd makkelijk maar ik had het niet willen missen en mocht ik ooit weer in een situatie zitten waarbij ik wat hulp nodig heb dan weet ik waar ik moet zijn! Bedankt John voor alles!
Y. V. S 64 jaar

Ik ben bij John terecht gekomen omdat ik in een periode in mijn leven zat waarin ik me niet tevreden, niet gelukkig, niet mezelf voelde. Ik durfde niet op de snelweg auto te rijden. Ik wilde met mijn verstand afdwingen om wel gelukkig en tevreden te zijn, maar dat werkte dus niet, waardoor ik mezelf steeds minder serieus nam. Toen ik bij John begon wist ik eigenlijk niet wat ik kon verwachten. In het begin vond ik het dan ook wat onwennig en onbekend. Tijdens de eerste sessies heb ik heel wat traantjes gelaten en dit was juist mogelijk door het vertrouwde gevoel dat John me vanaf de eerste sessie gaf.
Na meerdere malen bij John te zijn geweest ging ik beter voelen wat de behandelingen bij mij teweeg brachten. In plaats van alles verstandelijk te willen “dwingen” voelde ik veranderingen plaatsvinden die van binnenuit kwamen, niet heel tastbaar maar toch duidelijk waarneembaar.
In het begin zei John al dat ik wel wist waar de oplossing zat, maar ik gaf mijn natuur niet de ruimte, niet de kans. Ik luisterde niet naar mijn ik en gaf nog steeds de voorkeur aan dingen die ik in mijn leven geleerd had, die zo hoorde, deed aanpassingen om te voldoen aan verwachtingen. 
In de loop van de tijd waren er steeds minder tissues nodig en hebben we veel gepraat en gelachen. Door zijn behandelingen ben ik steeds meer gaan voelen wat mijn natuur is. Ik voel me af en toe weer dat kind dat onbevangen in de wereld rondloopt en dat voelt BLIJ .
John, nogmaals dank voor alle tijd, het geduld en alle inzichten die die je me hebt gegeven. Ik weet dat ik het zelf gedaan heb, maar de handvatten die je me gegeven hebt zijn daarbij heel belangrijk geweest. Blije groet, Marja

Ik ben bij John gekomen op het punt dat ons hechte gezin door omstandigheden uit elkaar dreigde te vallen en we daarnaast ook nog met andere zeer verdrietige zaken in ons gezin werden geconfronteerd. In het diepe verdriet dat ik voelde wist ik op dat moment geen weg te vinden hiermee om te kunnen gaan. John luisterde aandachtig en zonder oordeel. Hij heeft me geholpen zaken voor mij helder te maken en bood handvatten om met de situatie te leren omgaan. Oud zeer, onzekerheid, onverwerkte zaken uit een lastige jeugd, angst; het is allemaal voorbijgekomen. Dit is tekenend hoe John te werk gaat. Hij benoemt hetgeen hij tegenkomt en is daarin op een respectvolle wijze bij tijden ook zeer confronterend. Het was voor mij zeker niet altijd gemakkelijk! Maar John wist me altijd te bemoedigen en ondersteunen met zijn vakmanschap, optimisme en goede gevoel voor humor. De combinatie van praten en energetische behandelingen heeft ervoor gezorgd dat ik weer krachtig op 2 benen sta, met de situatie om heb leren gaan en weer vertrouwen voel voor de toekomst. John mijn grote dank! AH

“Bij John ben ik de connectie met mijn natuurlijke ik aan gegaan. Minder denken, meer voelen. Het leven leven waar ik me goed bij voel. Hier bewuster mee omgaan en dagelijks bij stil staan.”
F

Al een tijd had ik een soort van onbestemd en ontevreden gevoel. Een vriendin vertelde over haar ervaring bij John. Zodoende.. sinds een aantal keer te zijn geweest voel ik me echter, meer mezelf. Ik weet nu hoe ik in plaats van veel na te denken over het leven, het leven kan voelen :-) Ik voel me echt top!!

Ik heb pijn die moeilijk te verklaren is en vermoeidheidsklachten waardoor ik me beperkt voel om mijn leven te leven zoals ik zou willen. Ik was voortdurend met mezelf hierover in gevecht, wat me vervolgens weer meer uitputte. John heeft me geholpen om mijn eigen aandeel in mijn patroon beter te doorzien. John durfde te zeggen wat hij voelde en zag bij me. Ook als dat anders was dan ik op dat moment verkondigde. John heeft goed aangevoeld op welke manier hij me kon begeleiden. Hij heeft me gezien en gehoord in mijn totaliteit. Samen met John ben ik me bewuster geworden van mezelf en heb ik (oud) zeer kunnen loslaten en accepteren. Mijn pijn en vermoeidheid zijn er nog, maar ik neem ze makkelijker met me mee. Ik vecht er niet meer mee en accepteer beter dat het is wat het is. Dit geeft me heel veel rust. M.K. 


Bewust leven, een heel proces voor mij, Een proces dat ik volg met Leefbewust, gestart bij Elian om de fysieke “stramheid” in mijn lijf aan te pakken met fijne gesprekken waarop een natuurlijk vervolg kwam door met John in gesprek te gaan en daar mijn proces naar bewust leven te vervolgen.
Steeds met de vraag: "Wat voel ik hier nu bij en niet wat denk ik".
En als dat voelen lukt ervaar je een herinnering en dat voelt als thuiskomen! AB.


Ik ben bij John terecht gekomen omdat ik mezelf niet in balans voelde. Dit uitte zich in vermoeidheid, slecht slapen, veel twijfelen aan mezelf, verdriet en andere onbegrepen emoties. Voor mezelf was dit slopend, en daarom wilde ik actie ondernemen. Via via ben ik bij John terecht gekomen. Tijdens het intake gesprek heeft hij op een heel natuurlijke, eigen, vertrouwde manier mijn ‘vraag’ naar boven gekregen. In de daarop volgende sessies zijn we hier aan gaan werken. Ik heb al deze sessies als zeer waardevol ervaren. John heeft me met behulp van zijn vragen en acties ZELF laten ontdekken waardoor ik deze emoties ervaarde en waarom ik zoveel twijfelde aan mezelf. Dit bleek omdat ik niet authentiek was, niet durfde te zijn wie ik ben. Dit was zo een openbaring voor mij, want inderdaad, nadat we hier aan zijn gaan werken kon ik ook echt inzien wat voor invloed dat had op mijn gedrag en omgeving. John heeft me geleerd en laten inzien dat ik mezelf volledig mag omarmen, en dat doe ik nu. En dat voelt echt als een verlichting, ik heb veel meer energie en twijfel een stuk minder aan mezelf. Daardoor geniet ik weer meer van de kleine dingen. Als het nu even minder met me gaat weet ik hoe ik terug kan keren naar dat veilige plekje binnen in mezelf, dat geeft vertrouwen en hoop voor de toekomst. Hierdoor weet ik dat ik het leven ook aan kan bij tegenslagen of als het even wat minder gaat.
Ik heb van en met John zo onwijs veel mogen leren. Dit is iets waar ik hem eeuwig dankbaar voor blijf. Aan een ieder die worstelt met zichzelf, ik voel met je mee. Alleen jij hebt invloed op dit gevoel en de verandering. Ik zou je daarom ook willen zeggen: gun jezelf deze kans. EH, 26 jaar.

Wat ben ik diep gegaan na een behoorlijke confrontatie en wat heeft me dat veel gebracht. Ik heb ervaren wat het is om mezelf tegen te komen, om naar mezelf te kijken en stil te staan bij wat er echt speelt bij mij. Wat doet dat zeer. Maar ik heb ook ervaren om niet in de emoties van angst, boosheid, verdiet en onrust te blijven hangen. Ik heb geleerd om boven mezelf uit te stijgen. Ik kan blokkades opheffen. IK VOEL! Ik kan voortaan veel zelf. Maar ik ben gehoord door jullie. Jullie hebben geduld en begrip voor mij. Daarnaast hebben jullie mij geholpen om op een goede en fijne weg te komen en te blijven gaan. Het is (nog steeds) niet fijn om MS te hebben. Maar door die MS heb ik zoveel geleerd. Het gaat me goed en het gaat me steeds beter. Zonder jullie was me dat niet gelukt, jullie zijn GOUD voor mij. P.

John heeft me geholpen om meer in mijn lijf te komen en hier ook meer inzicht in te krijgen. Dankzij zijn hulp heb ik meer leren voelen en in contact te staan met mezelf en mijn emoties. Klachten zoals huiduitslag, eczeem en extreme jeuk zijn daarmee verholpen, daarnaast sta ik prettiger in het leven en kan ik beter aanvoelen waar ik behoefte aan heb, waardoor andere dingen beter te plaatsen zijn. De sfeer bij John is relaxt en open, wat voor mij erg prettig was. L. 

Copyright © leefbewust.nl | Privacy verklaring

Website gerealiseerd door: Van Laarhoven Websites