MALVATHERAPIE

Malvatherapie is een manier om de verstoorde balans in je fysieke en energetische lichaam te herstellen. Het bestaat uit vele behandelvormen waarbij ik op het lichaam werk en in de aura. Massagetechnieken en haptonomie, evenals werken met de chakra’s, de meridianen en de aura zelf staan op het menu. Dit gebruiken we om het zelfgenezend vermogen te activeren en het bewustzijn te vergroten. Het zijn heerlijke behandelingen die je zittend, staand of liggend op de behandeltafel ontvangt.

We beginnen een sessie met een gesprek over wie je bent, wat er aan de hand is, hoe het met je gaat en wat je wilt. We stappen daarbij in ons gevoel omdat dit een breder perspectief geeft. Zo komen oorzaken en achterliggende patronen boven drijven en is er de mogelijkheid om de angel uit je problematiek te halen. Dan is de kans groter dat je klachten structureel verdwijnen. Ik help je daarbij.

Wat er eigenlijk gebeurt is dat je bewustzijn groeit; je neemt actief deel aan je eigen leven, je neemt er verantwoordelijkheid voor met als resultaat dat je baas bent over jezelf. Je wordt vrijer in lichaam en geest zodat je ziel de ruimte krijgt. Je voelt je verlangen, je weet wat je wilt en met wie, en je hebt alle benodigdheden bij je om het in je dagelijks leven te creëren. Je bent in evenwicht en de voedingsbodem voor ziekte, of het nu fysiek, psychisch of zielskundig is, is weg.


MASSAGE

Omdat veel mensen het moeilijk vinden om hun gedachten los te laten, bied ik ook speciale massages aan met kruidenoliën. De heermoesolie heeft bijvoorbeeld de werking dat hij je 'uit je hoofd' haalt zodat je diep kunt ontspannen.

Copyright © leefbewust.nl | Privacy verklaring

Website gerealiseerd door: Van Laarhoven Websites