Een energetische therapeut in Tilburg

Snelle resultaten

Eerlijke aanpak

Aantoonbare resultaten

Wil jij graag een energetische therapeut in Tilburg inschakelen om jou te helpen bij diverse klachten? Kies er dan voor om contact met mij op te nemen, energetische therapeut John Theloosen van de praktijk Leefbewust in Tilburg. Samen kijken we wat er aan de hand is en wat we kunnen doen om jouw lasten te verminderen. Hierbij houd ik rekening met jouw tempo en zijn er geen omwegen.

Schakel mij in als energetische therapeut uit Tilburg en ervaar de voordelen

Door mij in te schakelen als energetische therapeut in Tilburg wordt er duidelijk wat jij graag wilt en waar je naar verlangt. Hierbij kom je erachter wat er niet authentiek is aan jou en ontdek je wat je werkelijk graag wilt! Dit zorgt ervoor dat je meer geniet van het leven en meer vrijheid ervaart. Uiteindelijk komt dit ook je gezondheid ten goede. Zo transformeer je door middel van de therapie pijn, ziekte en beperkende patronen en creëer je ruimte voor geluk.

Wilt u meer informatie over onze behandel methodes?

Onze Therapieën

ENERGETISCHE THERAPIE

Malvatherapie is een manier om de verstoorde balans in je fysieke en energetisch lichaam te herstellen.

COACHING

Zoek je antwoorden? Ik neem je mee en help je om met vol vertrouwen nieuwe stappen in je leven te zetten.

BOWEN & EMMETT THERAPIE

Een effectieve geneeswijze waarbij het lichaam altijd als een geheel gezien en behandeld wordt.

DE TRAGER APPROACH

De Trager Approach bestaat uit twee werkvormen; het tafelwerk en een bewegingsvorm, Mentastics.

Bespreek jouw klachten met mij

Ben jij op zoek naar een energetische therapeut in Tilburg? Neem dan contact met mij op om jouw klachten te bespreken, dan kijken we samen naar een passende behandeling. Je bereikt mij door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of door het contactformulier in te vullen. Bij de praktijk van Leefbewust kun je ook terecht voor onder andere Emmett-therapie en Malvatherapie.

Copyright © leefbewust.nl | Privacy verklaring

Website gerealiseerd door: Van Laarhoven Websites