Over ons

Mijn naam is John Theloosen (1966), ik ben levenscoach en energetisch therapeut. Mijn leven kenmerkt zich als een openlijke zoektocht naar mijn eigen authenticiteit. Ik heb me altijd afgevraagd wat ik nou echt wilde. Daarvoor ben ik de ervaring nooit uit de weg gegaan. Op het gebied van werk, relaties en zelfonderzoek heb ik van alles meegemaakt wat me heeft geholpen om me vrijer te voelen in mijn dagelijks leven.

Ik ben in mijn element als therapeut. Ik heb handvatten gekregen waarmee ik mijn eigen kwaliteiten en bewustzijn kan uitdragen naar anderen.

Mijn drijfveef in mijn werk is dat ik altijd op zoek ga naar het echte. Voor mij is er geen mooier en boeiender mens dan een authentiek mens.
Dus ik werk met je aan de vraag; ": Wie ben jij en wat wil jij in je leven.?" Als ik ook maar iets van natuurlijke eigenheid bij je zie zal ik het benoemen en je uitnodigen daar trouw aan te blijven. Ik zal je daarin onvoorwaardelijk bijstaan. 

Mijn naam is Elian Krekels (1964). In 2000 ben ik vanuit mijn achtergrond als ergotherapeut, de praktijk Leefbewust gestart. In de loop der jaren heb ik me gespecialiseerd in zachte fasciatherapieën. Ik werk met Bowen- en Emmett-therapie. De resultaten die met deze therapieën behaald kunnen worden verwonderen me nog dagelijks. 
Mijn drijfveer in het werken met mensen is te komen tot:
- een betere gezondheid
- een losser lichaam , minder pijnklachten
- meer levenslust en energie
- rust in je hoofd , ontspanning, meer kunnen genieten

Op deze site vind je informatie over mijn werkwijze. Wil je verder informatie, neem gerust contact met me op.

LEEFBEWUST

Leefbewust is een samenwerkingsverband tussen John Theloosen en Elian Krekels.
Elian is gespecialiseerd in zachte fascia- therapieën die bekend staan om hun snelle effectiviteit. Zelfs als je klachten al lange tijd bestaan. Littekenbehandelingen zijn inmiddels een specialisatie binnen de praktijk. Zij geeft hierin ook training aan (fysio)therapeuten.
De rode draad in haar werk is lichaamsbewustzijn. Ons lichaam is enorm intelligent en zoekt constant naar een zo'n ideaal mogelijke, gezonde toestand. Het doorgronden en ervaren van hoe dit werkt is haar grootste kwaliteit en passie. Haar uitdaging zit er in om deze kennis te delen met cliënten en collega's.

De kwaliteit van John is dat hij door zijn ervaring en inzicht 'weet' wat er met je aan de hand is en wat er onderliggend speelt. Door gesprekken hierover gaan jullie samen kijken naar de patronen die het probleem (onbewust) in stand houden. Hij reikt je nieuwe inzichten en mogelijkheden aan. Hij werkt niet met bepaalde methodes maar met wat er in het moment nodig of passend is. 
Door middel van ondersteunende energetische behandelingen kan hij eventuele spanning die het proces oproept of belemmeren, weghalen. Het resultaat is meer helderheid en een nieuw referentiekader; Jezelf.
Alle psychosociale en psychosomatische klachten kunnen een indicatie zijn voor deze aanpak.

Praktijk Leefbewust werkt samen met andere disciplines in het reguliere en complementaire veld en we verwijzen je door als we je niet kunnen helpen of als we iets niet vertrouwen.

 Copyright © leefbewust.nl | Privacy verklaring

Website gerealiseerd door: Van Laarhoven Websites