Over ons

Mijn naam is John Theloosen (1966), ik ben levenscoach en energetisch therapeut. Mijn leven kenmerkt zich als een openlijke zoektocht naar mijn eigen authenticiteit. Ik heb me altijd afgevraagd wat ik nou echt wilde. Daarvoor ben ik de ervaring nooit uit de weg gegaan. Op het gebied van werk, relaties en zelfonderzoek heb ik van alles meegemaakt wat me heeft geholpen om me vrijer te voelen in mijn dagelijks leven.

Ik ben in mijn element als therapeut. Ik heb handvatten gekregen waarmee ik mijn eigen kwaliteiten en bewustzijn kan uitdragen naar anderen.

Samen kijken we naar wat er aan de hand is en zoeken we naar nieuwe mogelijkheden om je last te verminderen. Zonder omwegen en in jouw tempo. Het wordt daarbij duidelijk wat je wilt en waar je naar verlangt. Alles wat niet authentiek aan je is, laat ik je zien. En dan kun je datgene gaan doen wat je werkelijk wilt en wat bij je past. Hierdoor zul je gelukkiger worden en vind je rust. Dit gevoel van vrijheid komt je gezondheid zeer ten goede. Pijn, ziekte en beperkende patronen kunnen zo transformeren en er komt meer ruimte en plezier voor terug.
Mijn naam is Elian Krekels (1964). In 2000 ben ik vanuit mijn achtergrond als ergotherapeut, de praktijk Leefbewust gestart. In de loop der jaren heb ik me gespecialiseerd in de Bowen- en Emmett-therapie, een combinatie van fascia- therapieën. De resultaten die met deze therapieën behaald kunnen worden verwonderen me nog dagelijks. Het maakt dat ik een enorme en nog altijd groeiende eerbied voel voor het herstelvermogen van het lichaam. Daarnaast werk ik met de Trager Approach® , een bewustmakende bewegingsmethode.

Mijn drijfveer in het werken met mensen is te komen tot
  • een betere gezondheid.
  • een losser lichaam, minder pijnklachten.
  • meer levenslust en energie.
  • rust in je hoofd, ontspanning, meer kunnen genieten.
  • andere opties buiten je comfortzone om, zodat je nieuwe mogelijkheden krijgt.
Op deze site vind je informatie over mijn werkwijze. Wil je verder informatie, neem gerust contact met me op.

LEEFBEWUST

Leefbewust is een samenwerkingsverband tussen John Theloosen en Elian Krekels. Elian is gespecialiseerd in fascia- therapieën die bekend staan om hun snelle effectiviteit. Zelfs als je klachten al lange tijd bestaan.
Maar de rode draad in haar werk is lichaamsbewustzijn. Ons lichaam is enorm intelligent en zoekt constant naar een zo'n ideaal mogelijke, gezonde toestand. Je kunt voor dit genezend vermogen plaats maken in je lichaam. Het doorgronden en ervaren van hoe dit werkt is haar grootste kwaliteit en passie. Haar uitdaging zit er in om deze kennis te delen met een ieder die hier vragen over heeft.

John 'weet' wat er met je aan de hand is omdat hij direct contact kan maken met je ziel, met wat er werkelijk speelt. Steeds terugkerende patronen, dingen waar je last van hebt, niet weten wat je eigenlijk wilt, maken dat je vast kunt lopen.
Hij begeleidt je een stuk op weg in je leven, zorgt dat je antwoord krijgt op je vragen en kan door middel van magnetiseren dingen die je in de weg staan wegnemen. Hij gaat het gesprek met je aan en spreekt in duidelijke taal tot wie je werkelijk bent. Hij laat je zien waar het mis gaat en wat je valkuilen zijn. Gaandeweg krijg je zo zelf inzicht in wat je nou eigenlijk wilt en kunt en ga je daar zelf weer naar luisteren. Je krijgt een nieuw referentiekader; namelijk jezelf.
Alle psychosociale en psychosomatische klachten kunnen een indicatie zijn voor deze aanpak.

We werken samen met andere disciplines in het reguliere en complementaire veld en verwijzen je door als we je niet kunnen helpen of als we iets niet vertrouwen.

ERVARINGEN

Leefbewust, bewust leven, een heel proces voor mij, Een proces dat ik volg met Leefbewust, gestart bij Elian om de fysieke “stramheid” in mijn lijf aan te pakken met fijne gesprekken waarop een natuurlijk vervolg kwam door met John in gesprek te gaan en daar mijn proces naar bewust leven te vervolgen.
Steeds met de vraag: "Wat voel ik hier nu bij en niet wat denk ik".
En als dat voelen lukt ervaar je een herinnering en dat voelt als thuiskomen! AB.

Ik ben met Bowentherapie in aanraking gekomen toen ik zoekende was hoe ik telkens ophoging van reguliere medicatie kon voorkomen ivm mijn pijnklachten. De therapie mocht bij mij  heel snel aanslaan en ik heb er ontzettend veel aan gehad. De manier waarop Elian met mensen omgaat heb ik als zeer warm en menswaardig ervaren.Wegens burn-outklachten kwam ik bij John terecht. Dat was voor mij geen moeilijke keuze daar ik de praktijk al kende. John heeft mij goed in kunnen laten zien waarom ik in een burn-out ben terechtgekomen en wat ik er aan  kon doen om herhaling te zien te voorkomen. Het was voor mij zeer leerzaam en ik tracht alles wat ik geleerd  en besproken heb mee te nemen voornamelijk in mijn stressvolle baan.

Ook kwam ik op een punt in mijn leven dat regressietherapie voor mij gewenst was. Deze heb ik ook bij John gedaan. De waardige en menselijk bijzondere manier waarop John werkt heb ik als zeer warm en vertrouwd ervaren. Gesprekken van ziel tot ziel, dat was wat ik zocht en mocht ervaren. Ik heb hier zó ontzettend veel aan gehad!  E.Roest.

Copyright © leefbewust.nl | Privacy verklaring

Website gerealiseerd door: Van Laarhoven Websites