TARIEVEN ELIAN

Bowenbehandeling: €70,- per uur. Elk kwartier extra €17,50. 

MSTR®- Littekenbehandeling: €70,- per uur. 

Behandeling Extra: 1¾ uur intensieve sessie op maat met meerdere technieken en/of adviezen €120,-

 

TARIEVEN JOHN

Sessie particulieren (2 uur):  € 110,-
Relatietherapie gezamelijke afspraak: € 150,-
Sessie ZZP'r: € 130,- ex BTW.
Sessie zakelijke cliënt: € 100,- per uur ex BTW.

Wij vragen je de geplande afspraak te betalen die niet 24 uur van tevoren is afgezegd.

VERGOEDING VERZEKERING

De Energetische- en Bowenbehandelingen (waar ook de littekenbehandelingen onder vallen) worden meestal vergoed door de zorgverzekeraar als je aanvullend verzekerd bent. Soms moet je een deel zelf bijbetalen. Dit is afhankelijk van de voorwaarden in je eigen polis. Wij adviseren om vooraf zelf te informeren of de behandelingen vergoed worden.
Je hoeft je eigen risico voor de behandelingen niet aan te spreken omdat ze vallen in het aanvullende pakket.
We zijn aangesloten bij de VBAG en RBCZ

 

VERGOEDING WERKGEVER

Informeer ook naar de mogelijkheden van vergoeding bij het bedrijf of de instelling waar je werkt. Soms vergoedt de werkgever de kosten. Scholings- en vitaliteitsbudgetten worden hier ook voor gebruikt. Hiervoor geldt een zakelijk tarief van €100,- per uur exclusief BTW.

In verkeer met cliënten van Leefbewust gelden de bepalingen, de beroepscode, tuchtrecht en klachtenprocedures van VBAG en RBCZ. Voor het tuchtrecht en de klachtenprocedure zijn wij aangesloten bij TCZ, Quasir en Stichting zorggeschil.

GEGEVENSVERWERKING

Bij de vastlegging van uw gegevens werken we volgens de richtlijnen van de AVG. Dat betekent dat uw privacy gewaarborgd is. We hebben verwerkingsovereenkomsten afgesloten met alle partijen die mogelijk inzage hebben in uw naw gegevens. Uw privacy is gewaarborgd voor uw dossier, als ook voor uw gegevens op de factuur en uw gegevens voor de nieuwsbrief. Indien u een behandeling ondergaat gaat kunt u hier het privacydocument inzien. Deze site maakt geen gebruik van cookies.

Copyright © leefbewust.nl | Privacy verklaring

Website gerealiseerd door: Van Laarhoven Websites