TARIEVEN ELIAN

Behandeling  € 62,50
Korte onderhoudssessie € 35,-
Trager®sessie € 90,-
MSTR® littekensessie vanaf € 45,-

 

TARIEVEN JOHN

Sessie van 2 uur € 105,--
Korte onderhoudssessie € 60,-

Wij vragen je de geplande afspraak te betalen die niet 24 uur van tevoren is afgezegd.

GEGEVENS ELIAN VOOR DE VERZEKERING

Praktijk Leefbewust
Lid VBAG 
Lid RBCZ 


GEGEVENS JOHN VOOR DE VERZEKERING

John Theloosen
Lid VVET 
Lid RBCZ 


VERGOEDING VERZEKERING

De Energetische- en Bowenbehandelingen (waar ook de littekenbehandelingen onder vallen) worden meestal vergoed door de zorgverzekeraar als je aanvullend verzekerd bent. Soms moet je een deel zelf bijbetalen. Dit is afhankelijk van de voorwaarden in je eigen polis. Wij adviseren om vooraf zelf te informeren of de behandelingen vergoed worden.
Je hoeft je eigen risico voor de behandelingen niet aan te spreken omdat ze vallen in het aanvullende pakket.

 

VERGOEDING WERKGEVER

Informeer ook naar de mogelijkheden van vergoeding bij het bedrijf of de instelling waar je werkt. Soms vergoedt de werkgever de kosten. Scholingsbudgetten worden hier ook voor gebruikt. Hiervoor geldt een zakelijk tarief.

In verkeer met cliënten van Elian gelden de bepalingen, de beroepscode, tuchtrecht en klachtenprocedures van VBAG en RBCZ.
In verkeer met cliënten van John gelden de bepalingen en de beroepscode van VVET en RBCZ. Voor het tuchtrecht en de klachtenprocedure zijn wij aangesloten bij TCZ, Quasir en Stichting zorggeschil.

GEGEVENSVERWERKING

Bij de vastlegging van uw gegevens werken we volgens de richtlijnen van de AVG. Dat betekent dat uw privacy gewaarborgd is. We hebben verwerkingsovereenkomsten afgesloten met alle partijen die mogelijk inzage hebben in uw naw gegevens. Uw privacy is gewaarborgd voor uw dossier, als ook voor uw gegevens op de factuur en uw gegevens voor de nieuwsbrief. Indien u een behandeling ondergaat gaat kunt u hier het privacydocument inzien. Deze site maakt geen gebruik van cookies.

Copyright © leefbewust.nl | Privacy verklaring

Website gerealiseerd door: Van Laarhoven Websites