ERVARINGEN.

Eerlijk, Professioneel en Betrokken.
Ik kwam met spanning en depressieve klachten bij John en met een paar behandelingen heb ik weer meer rust en meer positiviteit terug gekregen. M. 

Ik sprak John voor het eerst begin januari 2024. Kort gezegd liep ik vast op mijn werk, was ik ontevreden over mijn eigen handelen en vond ik vooral dat ik niet mocht "zeuren". De eerste sessies kwamen dan ook veel emoties los en was ik vooral veel aan het praten. Na een paar bezoeken aan John merkte ik veel meer rust en duidelijkheid in mijn hoofd en handelen. Ik nam beslissingen, ging moeilijke gesprekken niet meer uit de weg en bloeide weer op. Daarbij hebben de energetische behandelingen "op de tafel" zeker een belangrijke rol gespeeld.
Ik ben John dankbaar voor zijn hulp tijdens deze periode. Niet alleen voelde ik me altijd vrij om alles te bespreken, we hebben ook regelmatig kunnen lachen. En ik weet dat, mocht dat nodig zijn, ik altijd weer een beroep op John mag doen.
Wendy v. L. 50 jaar.

Via de partner van John (Elian, Bowen therapie), kwam ik bij John terecht. Ik heb in het verleden al verschillende therapieën gehad, maar bleef last houden van onzekerheden. Deze bepaalden vaak mijn gedrag en de reacties hierop gaven geregeld problemen in het dagelijkse leven.
Het was tijdens de eerste sessies nodig om terug te gaan naar de vroegste herinneringen. Het was nodig om de basis in mijn leven en mijn ervaringen en reacties daarop te bespreken, om geleidelijk aan, maar toch nog vrij snel, positieve veranderingen te ervaren in mijn gedrag. Bijna ongemerkt begon ik anders om te gaan met moeilijke situaties.
Ook voorbeelden uit het dagelijks leven werden steeds besproken. Door hierover te praten ontstond er bij mij inzicht in mijn gedrag. Er volgden positieve veranderingen in mijn houding en dus ook in reacties naar en van mijn omgeving.
'Het leven' ervaar ik nu een stuk lichter en prettiger, wat ook opgemerkt wordt door de mensen om mij heen. Enorm bedankt John.
LR, 66 jaar.

Ik kwam bij John terecht omdat ik helemaal opgebrand was en niet wist wat ik met de situatie aan moest. Ik wilde weten waarom dit (weer) was gebeurd en wat ik kan doen om dit in de toekomst te voorkomen. Door de combinatie van gesprekken en energetische therapie ontstonden er inzichten. Het werd mij duidelijk waar ik al jaren tegenaan bleek te lopen en in kleine stapjes kon ik het tij keren. Nu verder op de positieve beweging die ik, mede dankzij John (maar vooral dankzij mijzelf - dat mag ik van John niet vergeten te benadrukken), heb ingezet. John is iemand die erg goed aanvoelt wat er speelt, ook wanneer je dit zelf (nog) niet ziet. Ik kijk met een positief gevoel terug op de gesprekken in een vertrouwde, ontspannen setting waarbij alle ruimte voor een lach en een traan. Karin (40)Tilburg

"Ik kijk met veel nieuwe inzichten en een vertrouwder gevoel terug op onze sessies samen.
Ik kwam binnen met veel vragen en zag door de bomen het bos niet meer. Bij meteen de eerste kennismakingsafspraak zag John waar ik eigenlijk diep behoefte aan had. Dat raakte me behoorlijk en dat was voor mij ook meteen het bewijs dat ik op de juiste plek was. Elke sessie was anders, en er werd eerst gekeken naar wat er nodig was. We hebben een combinatie van praten en energetisch werk gedaan, en die combinatie werkte voor mij heel goed. Door het energetische werk kon ik diep ontspannen, iets wat ik normaal gesproken niet goed kon. Elke sessie voelde vertrouwd, en ik kon mezelf zijn, waardoor de pijnpunten makkelijker te delen waren. Elke sessie voelde ik dat John mij echt zag en naar me luisterde, en ik wist na afloop dat ik mezelf weer wat had geleerd wat ik kon meenemen. Nu begrijp ik beter waarom ik soms dingen deed en dacht, en waar het werk voor mezelf ligt. Het op mezelf leren vertrouwen geeft mij een vrijer en lichter leven. Ik ben John dan ook erg dankbaar. Madelon J."

Al jaren legde ik de lat voor mezelf erg hoog. Rondom mijn scheiding heeft John mij handvaten en inzicht gegeven, mij bewust gemaakt dat ik vooral ‘minder moest’. Het zelfvertrouwen dat ik op de goede weg was, dingen soms ook los mocht laten. Het heeft mij vooral ook zelfinzicht, een stuk bewustwording gegeven’. F, 33 jaar.

Voor mij werkt Bowentherapie perfect voor mijn zwakke rug met knelpunten. Binnen 2-3 behandelingen krijgt Elian het voor elkaar wat een chiropractor in 20 behandelingen niet voor elkaar kreeg. Heel prettig! Joost v. D.

Via via kwam ik bij John terecht, ik had een burnout gehad maar zat nog niet lekker in mijn vel.
Ik had het gevoel vast te zitten in mijn emoties.
Ik voelde angst paniek verdriet enz maar waar het vandaan kwam wist ik niet en al helemaal niet wat ik eraan kon doen.
Bij de eerste kennismaking met John voelde ik al dat ik op het juiste adres was .Hij stelde me gelijk op mijn gemak en ik kon zijn wie ik was.
Ik voelde me ECHT gezien en gehoord en durfde me daardoor ook kwetsbaar op te stellen.
Na een paar gesprekken en behandelingen kreeg ik al meer inzicht in mezelf. Ik was meer met anderen bezig dan met mezelf en zorgde dus niet goed voor mezelf.
Ik wist niet meer wie ik was en wat IK wilde.
Langzaam kreeg ik weer vertrouwen en geloof in mezelf. Ik leerde mezelf weer meer naar waarde te schatten, ik mocht er zijn.
Dat ging gepaard met een traan en ook met veel humor wat het allemaal een stuk makkelijker maakte.
Ik kan nu zeggen wat ik denk, voel, en wil en durf daarnaar te handelen.
Ik zorg nu een stuk beter voor mezelf en dat voelt goed.
Ik ben ook minder streng voor mezelf het hoeft niet allemaal in 1x goed te gaan, met kleine stapjes kom ik er ook.
Natuurlijk ervaar ik nog moeilijke momenten maar ik heb geleerd dat het momenten zijn en dat die ook weer overgaan zolang je er maar niet tegen vecht en het er mag zijn.
Dat is niet altijd makkelijk maar ik heb nu genoeg handvatten gekregen om verder te kunnen.
Dit proces was niet altijd makkelijk maar ik had het niet willen missen en mocht ik ooit weer in een situatie zitten waarbij ik wat hulp nodig heb dan weet ik waar ik moet zijn! Bedankt John voor alles!
Y. V. S 64 jaar

Voor pijn in mijn rug en later ook voor bekkenklachten na de zwangerschap ben ik bij Elian geweest. Naast de prettige sfeer en de vriendelijkheid van Elian zelf, werkt de behandeling goed. De klachten zijn verdwenen en ook niet meer terug gekomen. Zeker een aanrader!  Anette G.

Ik ben bij John gekomen op het punt dat ons hechte gezin door omstandigheden uit elkaar dreigde te vallen en we daarnaast ook nog met andere zeer verdrietige zaken in ons gezin werden geconfronteerd. In het diepe verdriet dat ik voelde wist ik op dat moment geen weg te vinden hiermee om te kunnen gaan. John luisterde aandachtig en zonder oordeel. Hij heeft me geholpen zaken voor mij helder te maken en bood handvatten om met de situatie te leren omgaan. Oud zeer, onzekerheid, onverwerkte zaken uit een lastige jeugd, angst; het is allemaal voorbijgekomen. Dit is tekenend hoe John te werk gaat. Hij benoemt hetgeen hij tegenkomt en is daarin op een respectvolle wijze bij tijden ook zeer confronterend. Het was voor mij zeker niet altijd gemakkelijk! Maar John wist me altijd te bemoedigen en ondersteunen met zijn vakmanschap, optimisme en goede gevoel voor humor. De combinatie van praten en energetische behandelingen heeft ervoor gezorgd dat ik weer krachtig op 2 benen sta, met de situatie om heb leren gaan en weer vertrouwen voel voor de toekomst. John mijn grote dank! AH

Ik ben bij John terecht gekomen omdat ik in een periode in mijn leven zat waarin ik me niet tevreden, niet gelukkig, niet mezelf voelde. Ik wilde met mijn verstand afdwingen om wel gelukkig en tevreden te zijn, maar dat werkte dus niet, waardoor ik mezelf steeds minder serieus nam.
Toen ik bij John begon wist ik eigenlijk niet wat ik kon verwachten. In het begin vond ik het dan ook wat onwennig en onbekend. Tijdens de eerste sessies heb ik heel wat traantjes gelaten en dit was juist mogelijk door het vertrouwde gevoel dat John me vanaf de eerste sessie gaf.
Na meerdere malen bij John te zijn geweest ging ik beter voelen wat de behandelingen bij mij teweeg brachten. In plaats van alles verstandelijk te willen “dwingen” voelde ik veranderingen plaatsvinden die van binnenuit kwamen, niet heel tastbaar maar toch duidelijk waarneembaar.
In het begin zei John al dat ik wel wist waar de oplossing zat, maar ik gaf mijn natuur niet de ruimte, niet de kans. Ik luisterde niet naar mijn ik en gaf nog steeds de voorkeur aan dingen die ik in mijn leven geleerd had, die zo hoorde, deed aanpassingen om te voldoen aan verwachtingen.
In de loop van de tijd waren er steeds minder tissues nodig en hebben we veel gepraat en gelachen. Door zijn behandelingen ben ik steeds meer gaan voelen wat mijn natuur is. Ik voel me af en toe weer dat kind dat onbevangen in de wereld rondloopt en dat voelt BLIJ. .John, nogmaals dank voor alle tijd, het geduld en alle inzichten die die je me hebt gegeven. Ik weet dat ik het zelf gedaan heb, maar de handvatten die je me gegeven hebt zijn daarbij heel belangrijk geweest. Blije groet, Marja

Ik had al ruim 10 jaar last van hooikoorts. Medicijnen werkten niet meer. Een kennis raadde me aan om Bowen therapie te proberen, dat had haar enorm geholpen. Na de tweede behandeling had ik 3 dagen erge hooikoortsklachten, maar die verdwenen op dag 4 en kwamen tot op heden, ruim een jaar na de behandeling, niet meer terug. Ik kan het iedereen aanraden

Ik belandde in een burn-out, wat zich uitte in hormonale disbalans en in angst/paniek aanvallen. Ik had veel lichamelijke klachten zoals trillingen in mijn lichaam, hoge bloeddruk, duizelingen en ik was erg hypochondrisch. Ik voelde ook soms echt een tic in mijn hoofd. Erg akelig. Ik ben compleet onderzocht door de huisarts en het in het ziekenhuis. Er bleek fysiek niets aan de hand. Ik was bij de praktijkondersteuner en de psycholoog. Ik was mezelf kwijt. Ik wou er zo graag uit op dat moment maar dat kon niet. Het werkte me alleen tegen.
John merkte meteen deze rusteloze energie op die ik bij me droeg. Hij zag meteen dat de onrust en de energieke snelle man die ik steeds naar de buitenwereld liet zien, niet was wie ik eigenlijk ben.
Dus werk aan de winkel! en de vraag die daarop letterlijk kwam was: Wil je terug naar jezelf? Het kwartje viel op dat moment niet maar ik werd wel nieuwsgierig en voelde dat ik hier wel iets mee wilde. De gesprekken gaven me steeds stof tot nadenken en handvatten om bij mezelf te komen. De behandelingen op de tafel deden me goed. Dit heb ik denk een jaar gedaan tot ik er voor mezelf uit was. Ik voel me nu goed en ik merk nu dat ik hier eerder zo mijn best voor deed maar dat het niet af te dwingen is. Het is niet goed te snappen wat er is gebeurd, maar het is gebeurd.
Ik denk ik nog vaak met plezier aan de momenten terug die we tijdens de sessie beleefden want er was ook zeker humor te vinden. Al met al was dit voor mij de beste keus in het zware proces dat ik doormaakte. RvD  34 jaar.

Ik kwam bij John omdat ik geen balans ervaarde tussen alle rollen die ik vervul in mijn leven. Ik kon niet meer genieten van mijn kinderen, van mijn man, vrienden, en haalde geen voldoening meer uit mijn werk. Het voelde alsof mijn leven vol zat met alles wat ik moest, zonder dat ik bewuste keuzes maakte voor wat ik deed.John hield me een spiegel voor waar nodig en deed dat met veel warmte en humor. Dankzij gesprekken en lichaamsgerichte behandelingen voel ik me weer vrij en veerkrachtiger en kan ik weer genieten. LL. 43 jaar.

Naar aanleiding van Corona gerelateerde klachten heb ik hulp gezocht bij Elian krekels. Bij de intake en voor elke behandeling wordt ruim de tijd genomen om klachten te inventariseren en de voortgang te bespreken. Mijn klachten waren: kortademig, misselijk en geen energie. Na de eerste sessie werd mijn kortademigheid minder. De spanning in mijn lichaam, en specifiek op mijn borstkast, verdween langzaam. Het ademen ging steeds makkelijker. Na de tweede sessie verdween ook de misselijkheid en had ik alweer wat meer energie. Nu, na de derde sessie, functioneer ik weer bijna als vanouds. Energie terug, en geen klachten meer. De behandeling van Elian heeft een grote, positieve invloed gehad op mijn genezingsproces. Britt S.

Ik had last van Hielspoor en heb de behandeling bij John als heel speciaal ervaren en doeltreffend .
Na enkele behandelen was de grootse pijn verdwenen en kon ik weer veel beter lopen. M.L.

Mijn baby van 3 maanden had het KISS syndroom en darmklachten. Hij voelde zich niet goed, huilde veel en sliep onrustig. Door Bowen therapie veranderde hij in korte tijd van een passief kindje in een zeer actieve en vrolijke baby. Na één behandeling kon hij voor het eerst omrollen, op zijn buik gaan liggen en zijn hoofdje optillen. Alle klachten waren na vier behandelingen verdwenen. - J. van M.

Ruim een jaar geleden nam ik contact op met Elian van Leefbewust om een afspraak met haar te maken vanwege mijn nek- en schouderklachten. Na een korte intake over mijn klachten stuurde ze me door naar John. Dat was niet alleen een goede tip maar ook een blijk van goede samenwerking binnen de praktijk. 
Bij John had ik eindelijk iemand gevonden bij wie ik durfde te praten, wat een verademing dat was! Na een jaar met veel lachen en huilen heb ik mezelf weer terug gevonden en voel me en ben ik een vrolijker mens geworden. Ik ben veranderd van een persoon met een overwegend gevoel van down zijn met af en toe een up, naar een persoon met een overwegend positief gevoel maar af en toe ook wel eens somber kan zijn. In deze momenten ben ik John extra dankbaar omdat hij me geleerd heeft hoe ik daar nu mee om kan gaan. Door zijn open en eerlijke benadering heb ik mezelf beter leren kennen dan ik ooit voor mogelijk had gehouden. Hoe mooi is het om weer mezelf te durven zijn en me daar goed bij te voelen. Ik mag, ik kan en ik durf weer. Dank je wel.  Jacqueline.

Of het ligt aan corona, leeftijd of aan de flow van je dagelijkse bestaan weet ik niet maar soms kan je uit balans raken en ff niet meer weten waar je staat ( futloos, snel moe, geirriteerd, kort lontje en misschien ook wel zin van het leven) en is het fijn dat je dan ergens ’n houvast vind om weer balans te vinden.
Ik ben bij John Theloosen (Coach en Energetisch Therapeut) terecht gekomen en die heeft mij handvatten gegeven om het geheel weer in perspectief te kunnen zien waarvoor ik hem heel dankbaar ben. CK

Ik ben met Bowentherapie in aanraking gekomen toen ik zoekende was hoe ik telkens ophoging van reguliere medicatie kon voorkomen i.v.m. mijn pijnklachten. De therapie mocht bij mij heel snel aanslaan en ik heb er ontzettend veel aan gehad. De manier waarop Elian met mensen omgaat heb ik als zeer warm en menswaardig ervaren. E. R.

“Bij John ben ik de connectie met mijn natuurlijke ik aan gegaan. Minder denken, meer voelen. Het leven leven waar ik me goed bij voel. Hier bewuster mee omgaan en dagelijks bij stil staan.” F.

Maandenlang had ik rug-, arm- en nekpijn, waardoor ik niet goed kon functioneren. Autorijden deed teveel pijn en ik kon niet eens meer zelf mijn veters strikken. Door Bowen therapie kon ik al na 3 behandelingen mijn nek beter draaien en daardoor gemakkelijker autorijden. Na 6 behandelingen kon ik weer dagelijkse dingen doen, zoals boodschappen en huishoudelijke klusjes. Nu draai ik weer volop in het leven mee. - Mevr. G. de V.

Als gevolg van een borstoperatie met okseltoilet liep ik een verkleefd litteken met bewegingsbeperking op. Ik heb de afgelopen jaren diverse therapieën ondergaan maar alle zonder gewenst resultaat. Toen ik een advertentie zag van Leefbewust waarin behandeling van oude littekens werd beschreven, heb ik die kans aangegrepen. Elian paste “scar tissue release” toe, een pijnloze behandeling met een verbazingwekkend resultaat: het litteken is niet langer verkleefd en mijn bewegingsvrijheid is aanzienlijk toegenomen.
In slechts tien behandelingen werd met zachte hand door Elian het bindweefsel losgemaakt. Hierdoor nam de beweeglijkheid van het litteken toe, verdwenen de diepe “voren” als sneeuw voor de zon en kan ik verder reiken en makkelijker bewegen. De prettige benadering door Elian en de rustgevende behandelkamer zorgden ervoor dat ik me steeds op mijn gemak voelde. Ik ben dan ook super tevreden en kan de behandeling door Elian aan eenieder van harte aanbevelen. C. 


Wat ben ik diep gegaan na een behoorlijke confrontatie en wat heeft me dat veel gebracht. Ik heb ervaren wat het is om mezelf tegen te komen, om naar mezelf te kijken en stil te staan bij wat er echt speelt bij mij. Wat doet dat zeer. Maar ik heb ook ervaren om niet in de emoties van angst, boosheid, verdiet en onrust te blijven hangen. Ik heb geleerd om boven mezelf uit te stijgen. Ik kan blokkades opheffen. IK VOEL! Ik kan voortaan veel zelf. Ik ben echt gehoord door jullie. Jullie hebben geduld en begrip voor mij. Daarnaast hebben jullie mij geholpen om op een goede en fijne weg te komen en te blijven gaan. Het is (nog steeds) niet fijn om MS te hebben. Maar door die MS heb ik zoveel geleerd. Het gaat me goed en het gaat me steeds beter. Zonder jullie was me dat niet gelukt, jullie zijn GOUD voor mij. P.


Ik heb pijn die moeilijk te verklaren is en vermoeidheidsklachten waardoor ik me beperkt voel om mijn leven te leven zoals ik zou willen. Ik was voortdurend met mezelf hierover in gevecht, wat me vervolgens weer meer uitputte. John heeft me geholpen om mijn eigen aandeel in mijn patroon beter te doorzien. John durfde te zeggen wat hij voelde en zag bij me. Ook als dat anders was dan ik op dat moment verkondigde. John heeft goed aangevoeld op welke manier hij me kon begeleiden. Hij heeft me gezien en gehoord in mijn totaliteit. Samen met John ben ik me bewuster geworden van mezelf en heb ik (oud) zeer kunnen loslaten en accepteren. Mijn pijn en vermoeidheid zijn er nog, maar ik neem ze makkelijker met me mee. Ik vecht er niet meer mee en accepteer beter dat het is wat het is. Dit geeft me heel veel rust. M.K. 


Om te kunnen groeien moet je soms eerst ruimte maken. Dat gaat niet altijd vanzelf en op eigen kracht. John wist daarin het juiste duwtje te geven om ruimte te creëren die ik nodig had om te zien en te ontdekken dat ik die ruimte zelf ook werkelijk kon maken. Een meer dan prettige beleving in een lastig traject wat zeker niet vanzelf ging…..J.R. 


" Door de gesprekken met John heb ik ervaren dat het echte goud in mezelf ligt en niet ergens verstopt achter steeds weer een nieuwe regenboog ". J. Een paar jaar geleden ben ik gescheiden en kon mijn ex-man niet loslaten. Daarnaast had ik geen goed contact met mijn zoon. Dat gaf veel pijn;  ik wilde het snappen, allemaal oplossen, een plekje geven, ik moest verder…. maar hoe doe je dat?John heeft me geleerd…nee, dat zeg ik verkeerd; hij heeft me laten zien en laten voelen dat ik bij mezelf moet blijven. Daardoor heb ik een stukje van mezelf gevonden en hoop dat ik nog meer ga vinden. Ik vind het nog steeds moeilijk om mezelf trouw te blijven, maar op de momenten dat het me lukt is het zó makkelijk….

Het heeft me rust gebracht… en vertrouwen… Zelfs anderen ervaren mij rust. Ik voel me een stuk meer mens. John luistert, heeft me leren luisteren, reflecteert, heeft me leren reflecteren, heeft me in de spiegel leren kijken. John dank je!! M.B.


Bewust leven, een heel proces voor mij, Een proces dat ik volg met Leefbewust, gestart bij Elian om de fysieke “stramheid” in mijn lijf aan te pakken met fijne gesprekken waarop een natuurlijk vervolg kwam door met John in gesprek te gaan en daar mijn proces naar bewust leven te vervolgen.
Steeds met de vraag: "Wat voel ik hier nu bij en niet wat denk ik".
En als dat voelen lukt ervaar je een herinnering en dat voelt als thuiskomen! AB.


Ik ben met Bowentherapie in aanraking gekomen toen ik zoekende was hoe ik telkens ophoging van reguliere medicatie kon voorkomen ivm mijn pijnklachten. De therapie mocht bij mij  heel snel aanslaan en ik heb er ontzettend veel aan gehad. De manier waarop Elian met mensen omgaat heb ik als zeer warm en menswaardig ervaren.Wegens burn-outklachten kwam ik bij John terecht. Dat was voor mij geen moeilijke keuze daar ik de praktijk al kende. John heeft mij goed in kunnen laten zien waarom ik in een burn-out ben terechtgekomen en wat ik er aan  kon doen om herhaling te zien te voorkomen. Het was voor mij zeer leerzaam en ik tracht alles wat ik geleerd  en besproken heb mee te nemen voornamelijk in mijn stressvolle baan.

Ook kwam ik op een punt in mijn leven dat regressietherapie voor mij gewenst was. Deze heb ik ook bij John gedaan. De waardige en menselijk bijzondere manier waarop John werkt heb ik als zeer warm en vertrouwd ervaren. Gesprekken van ziel tot ziel, dat was wat ik zocht en mocht ervaren. Ik heb hier zó ontzettend veel aan gehad!  E.Roest.


Tja…je loopt vast…voelt verdriet…zelfbeeld kan beter…je hebt vragen over alles in het leven en over jezelf….Je oordeelt over jezelf….Kortom het is een wirwar aan gedachten waar je alleen niet meer aan uitkomt die John heel goed samenvat. Een goede klik is een vereiste en die was er waardoor ik snel vertrouwde dat hij zag waar ik in vast liep en er vol voor ging. Voor mij is het nu belangrijk dat alles wat ik geleerd heb regelmatig voor mezelf herhaal en integreer in mijn leven waarbij ik me ervan bewust ben dat er soms nog onderhoud gepleegd moet worden.Tegen vrienden zeg ik vaak dat het voor éénieder goed zou zijn om eens preventief  een gesprek aan te gaan met John. Groet H.H.


John, ik wil je bedanken voor de hele fijne behandelingen. Je bent een bijzonder mens. Met zoveel geduld en zonder oordeel. Dichtbij, waardoor het veilig is. Begin me zo goed te voelen. Zo fijn om de handvatten te voelen. Ik begin nu te voelen wat het verschil is tussen denken en voelen. Heb het idee dat ik begin te leven. Na 41 jaar.   S de W.


Ik ben bij John terecht gekomen omdat ik mezelf niet in balans voelde. Dit uitte zich in vermoeidheid, slecht slapen, veel twijfelen aan mezelf, verdriet en andere onbegrepen emoties. Voor mezelf was dit slopend, en daarom wilde ik actie ondernemen. Via via ben ik bij John terecht gekomen. Tijdens het intake gesprek heeft hij op een heel natuurlijke, eigen, vertrouwde manier mijn ‘vraag’ naar boven gekregen. In de daarop volgende sessies zijn we hier aan gaan werken. Ik heb al deze sessies als zeer waardevol ervaren. John heeft me met behulp van zijn vragen en acties ZELF laten ontdekken waardoor ik deze emoties ervaarde en waarom ik zoveel twijfelde aan mezelf. Dit bleek omdat ik niet authentiek was, niet durfde te zijn wie ik ben. Dit was zo een openbaring voor mij, want inderdaad, nadat we hier aan zijn gaan werken kon ik ook echt inzien wat voor invloed dat had op mijn gedrag en omgeving. John heeft me geleerd en laten inzien dat ik mezelf volledig mag omarmen, en dat doe ik nu. En dat voelt echt als een verlichting, ik heb veel meer energie en twijfel een stuk minder aan mezelf. Daardoor geniet ik weer meer van de kleine dingen.  Als het nu even minder met me gaat weet ik hoe ik terug kan keren naar dat veilige plekje binnen in mezelf, dat geeft vertrouwen en hoop voor de toekomst. Hierdoor weet ik dat ik het leven ook aan kan bij tegenslagen of als het even wat minder gaat.

Ik heb van en met John zo onwijs veel mogen leren. Dit is iets waar ik hem eeuwig dankbaar voor blijf. Aan een ieder die worstelt met zichzelf, ik voel met je mee. Alleen jij hebt invloed op dit gevoel en de verandering. Ik zou je daarom ook willen zeggen: gun jezelf deze kans.  EH, 26 jaar.


Ik kijk met een heel tevreden en goed gevoel terug op de begeleiding die ik van John heb gekregen. Het verschil toen ik begon en nu is duidelijk merkbaar voor mezelf maar ook voor anderen. Ik zit goed in mijn vel, heb meer vertrouwen in mezelf en kan véél beter 'voelen' wat ik daadwerkelijk voel/ graag wil. Maar ik durf ook meer voor mezelf op te komen, ook al vind ik dit soms nog spannend, maar ik doe het wel. Die ervaringen geven me steeds meer zelfvertrouwen. Ik wil je ontzettend bedanken voor de, voor mij toch wel heel bijzondere manier van praten/ ontspannen. Het vertrouwen dat je me gaf om mijn verdriet te mogen laten zien maar ook alles te mogen zeggen wat ik voelde/ dacht, was prettig. Het was (en is nog steeds) een bijzondere manier om zo dicht bij mijn gevoel te komen, wat ik nog nooit zo had ervaren. 
Ik heb er vertrouwen in dat ik mezelf kan herpakken op een minder moment, ook al is dit soms met hulp van naasten. Dit omdat ik genoeg handvatten heb gekregen hoe ik hiermee om moet gaan. Mocht ik voor nieuwe uitdagingen komen te staan die voor mij moeilijk zijn om mee om te gaan, weet ik je te vinden! Nogmaals bedankt voor alles. V.R. 

Copyright © leefbewust.nl | Privacy verklaring

Website gerealiseerd door: Van Laarhoven Websites