COACHING

Ik begeleid mensen die komen met vragen over hun leven. Vaak zijn het onderwerpen waar je even niet goed mee uit de voeten kunt en waar je last van hebt. Problemen op je werk, met je familie, met je relatie, het vinden van de juiste partner, met je kinderen of je voelt je gewoon niet lekker in je vel.
Het kan van alles oproepen en dat is voor iedereen verschillend maar een gemeenschappelijk kenmerk is dat het spanning brengt en dat is niet prettig.
Het zorgt ervoor dat je zelf steeds moeilijker zicht krijgt op wat er gebeurt en hoe je er het beste mee om kunt gaan zodat het kan veranderen. Het is dan fijn als er iemand met je mee kijkt naar je situatie; hoe is het ontstaan, wat doet het met je en vooral, hoe kan het anders.

Daarnaast werk ik vooral ook met mensen die behoefte hebben aan persoonlijke ontwikkeling en bewustwording. Je wilt weten wie je bent, wat bij jou hoort en wat nu echt je verlangens zijn.

Ben je op zoek naar nieuw perspectief? Wil je ontdekken hoe je dat in je dagelijks leven kunt creëren? Ik neem je mee terug naar jezelf en help je om vol vertrouwen nieuwe stappen in je leven te zetten.

Prachtige trajecten waarin inzicht, begrip, acceptatie en loslaten aan bod komen. Dit doen we op een liefdevolle manier met aandacht, no nonsens en met humor. Sta je hiervoor open, dan ben je van harte welkom.

ERVARINGEN

Wegens burn-out klachten kwam ik bij John terecht. Het was voor mij geen moeilijke keuze omdat ik de praktijk al kende wegens een ander soort therapie. John heeft mij heel goed in kunnen laten zien waarom ik burn-out ben geraakt en wat ik er aan kon doen om herhaling zien te voorkomen. Het was voor mij zeer leerzaam en ik tracht alles wat ik geleerd en besproken heb mee te nemen, voornamelijk in mijn stressvolle baan.                                        E. Roest         

Nadat ik al jaren het contact met mezelf kwijt was, ben ik bij de praktijk van John terechtgekomen op advies van een collega.Het voelde vanaf het eerste contact al heel goed en ik wist dat ik op de juiste plek was om mezelf weer terug te vinden. John kan je laten zien wat er met je gebeurt, hoe je al jaren vastliggende patronen volgt en dat je die ook kunt doorbreken. Hierdoor kon ik weer de weg kiezen die goed voelt voor mij. Daardoor voel ik ook meer ruimte voor mezelf en om me heen en dat geeft me een gelukkig en meer tevreden gevoel over mezelf. De manier waarop John werkt, met respect, geduld en humor, maakt dat ik me heel erg op mijn gemak voel. Het heeft me al zoveel positiefs gebracht en ik ben heel erg blij dat ik deze stap gezet heb, want nu voel ik weer wat ik wil en wie ik ben.

Ik kan weer voelen wat ik echt wil en dat was mijn grote wens.       A.E. Etienne

Leefbewust, bewust leven, een heel proces voor mij. Een proces dat ik volg met Leefbewust, gestart bij Elian om de fysieke 'stramheid' in mijn lijf aan te pakken met fijne gesprekken . Hierop kwam een natuurlijk vervolg door met John in gesprek te gaan en daar mijn proces naar bewust leven te vervolgen. Met als thema: "Wat voel ik hier nu bij en niet wat denk ik…….".  En als dat voelen lukt ervaar je een herinnering en dat voelt als thuiskomen!  AB

Ik kwam op een punt in mijn leven dat regressie therapie voor mij gewenst was. Omdat ik al eerder gecoacht ben door John hoefde ik niet lang na te denken om ook deze therapie bij hem te volgen. De waardige menselijke bijzondere manier waarmee John werkt heb ik als zeer warm en vertrouwd ervaren. Gesprekken van ziel tot ziel, dat was wat ik zocht en mocht ervaren. Ik heb hier zó ontzettend veel aan gehad!                                                           E. van den Hout

 

Copyright © leefbewust.nl | Privacy verklaring

Website gerealiseerd door: Van Laarhoven Websites