Coaching door een life coach in Tilburg

Ik, John Theloosen, ben een life coach en burn-outcoach uit Tilburg en begeleid mensen die naar mij toe komen met vragen over hun leven. Dit doe ik door ze op effectieve wijze te behandelen. Ik zorg voor prachtige trajecten waarin inzicht, begrip, acceptatie en loslaten aan bod komen. Dit doen we op een liefdevolle manier met aandacht, no nonsens en humor. Sta je hiervoor open? Laat mij als life coach en burn-outcoach je behandelen bij onze praktijk in Tilburg.

Een life coach om je burn-out in Tilburg te laten behandelen

Schakel mij in als life coach en burn-outcoach in Tilburg om samen jouw burn-out te behandelen. Vaak zijn het onderwerpen waar je even niet goed mee uit de voeten kunt en waar je last van hebt. Problemen op je werk, met je familie, met je relatie, het vinden van de juiste partner, met je kinderen of je voelt je gewoon niet lekker in je vel. Het kan van alles oproepen en dat is voor iedereen verschillend, maar een gemeenschappelijk kenmerk is dat het spanning brengt en dat is niet prettig. Door middel van diverse therapieën in Tilburg ga ik je helpen als life coach en burn-outcoach om je burn-out te behandelen.

Je burn-out laten behandelen in Tilburg door een gespecialiseerde life coach

Het niet lekker in je vel zitten zorgt ervoor dat je steeds moeilijker zicht krijgt op wat er gebeurt en hoe je er het beste mee om kunt gaan zodat het kan veranderen. Ik geef als burn-outcoach verschillende therapieën die je kunnen helpen, zoals stress therapie. Het is dan fijn als er iemand meekijkt naar je situatie; hoe is het ontstaan, wat doet het met je en vooral, hoe kan het anders? Daarnaast werk ik vooral ook met mensen die behoefte hebben aan persoonlijke ontwikkeling en bewustwording. Je wilt weten wie je bent, wat bij jou hoort en wat nu echt je verlangens zijn. Als je mij inschakelt als zingeving coach en burn-outcoach uit Tilburg ga ik je helpen tot de kern te komen waardoor je weer jezelf wordt.

Vind jouw nieuwe perspectief

Ben je op zoek naar nieuw perspectief? Wil je ontdekken hoe je dat in je dagelijks leven kunt creëren? Ik neem je als energetische therapeut mee terug naar jezelf en help je om vol vertrouwen nieuwe stappen in je leven te zetten. Schakel mij in als burn-outcoach en life coach en ontdek wat ik voor jou kan betekenen door je te behandelen bij je burn-out bij Leefbewust in Tilburg. Hier kun je overigens terecht voor veel meer therapieën, zoals littekenbehandelingen en meer. Je neemt contact met mij op door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of door het contactformulier in te vullen.

ERVARINGEN


Of het ligt aan corona, leeftijd of aan de flow van je dagelijkse bestaan weet ik niet maar soms kan je uit balans raken en ff niet meer weten waar je staat ( futloos, snel moe, geirriteerd, kort lontje en misschien ook wel zin van het leven) en is het fijn dat je dan ergens ’n houvast vind om weer balans te vinden.
Ik ben bij John Theloosen (Coach en Energetisch Therapeut) terecht gekomen en die heeft mij handvatten gegeven om het geheel weer in perspectief te kunnen zien waarvoor ik hem heel dankbaar voor ben. CK

Nadat ik al jaren het contact met mezelf kwijt was, ben ik bij de praktijk van John terechtgekomen op advies van een collega.Het voelde vanaf het eerste contact al heel goed en ik wist dat ik op de juiste plek was om mezelf weer terug te vinden. John kan je laten zien wat er met je gebeurt, hoe je al jaren vastliggende patronen volgt en dat je die ook kunt doorbreken. Hierdoor kon ik weer de weg kiezen die goed voelt voor mij. Daardoor voel ik ook meer ruimte voor mezelf en om me heen en dat geeft me een gelukkig en meer tevreden gevoel over mezelf. De manier waarop John werkt, met respect, geduld en humor, maakt dat ik me heel erg op mijn gemak voel. Het heeft me al zoveel positiefs gebracht en ik ben heel erg blij dat ik deze stap gezet heb, want nu voel ik weer wat ik wil en wie ik ben.
Ik kan weer voelen wat ik echt wil en dat was mijn grote wens. A.E. Etienne


" Door de gesprekken met John heb ik ervaren dat het echte goud in mezelf ligt en niet ergens verstopt achter steeds weer een nieuwe regenboog ". J.


Een paar jaar geleden ben ik gescheiden en kon mijn ex-man niet loslaten. Daarnaast had ik geen goed contact met mijn zoon. Dat gaf veel pijn; ik wilde het snappen, allemaal oplossen, een plekje geven, ik moest verder…. maar hoe doe je dat? John heeft me geleerd…nee, dat zeg ik verkeerd; hij heeft me laten zien en laten voelen dat ik bij mezelf moet blijven. Daardoor heb ik een stukje van mezelf gevonden en hoop dat ik nog meer ga vinden. Ik vind het nog steeds moeilijk om mezelf trouw te blijven, maar op de momenten dat het me lukt is het zó makkelijk….
Het heeft me rust gebracht… en vertrouwen… Zelfs anderen ervaren mij rust. Ik voel me een stuk meer mens. John luistert, heeft me leren luisteren, reflecteert, heeft me leren reflecteren, heeft me in de spiegel leren kijken. John dank je!! M.B


John, ik wil je bedanken voor de hele fijne behandelingen. Je bent een bijzonder mens. Met zoveel geduld en zonder oordeel. Dichtbij, waardoor het veilig is. Begin me zo goed te voelen. Zo fijn om de handvatten te voelen. Ik begin nu te voelen wat het verschil is tussen denken en voelen. Heb het idee dat ik begin te leven. Na 41 jaar. S de W.


Ik kijk met een heel tevreden en goed gevoel terug op de begeleiding die ik van John heb gekregen. Het verschil toen ik begon en nu is duidelijk merkbaar voor mezelf maar ook voor anderen. Ik zit goed in mijn vel, heb meer vertrouwen in mezelf en kan véél beter 'voelen' wat ik daadwerkelijk voel/ graag wil. Maar ik durf ook meer voor mezelf op te komen, ook al vind ik dit soms nog spannend, maar ik doe het wel. Die ervaringen geven me steeds meer zelfvertrouwen. Ik wil je ontzettend bedanken voor de, voor mij toch wel heel bijzondere manier van praten/ ontspannen. Het vertrouwen dat je me gaf om mijn verdriet te mogen laten zien maar ook alles te mogen zeggen wat ik voelde/ dacht, was prettig. Het was (en is nog steeds) een bijzondere manier om zo dicht bij mijn gevoel te komen, wat ik nog nooit zo had ervaren. 

Ik heb er vertrouwen in dat ik mezelf kan herpakken op een minder moment, ook al is dit soms met hulp van naasten. Dit omdat ik genoeg handvatten heb gekregen hoe ik hiermee om moet gaan. Mocht ik voor nieuwe uitdagingen komen te staan die voor mij moeilijk zijn om mee om te gaan, weet ik je te vinden! Nogmaals bedankt voor alles. V.R. 


Wegens burn-out klachten kwam ik bij John terecht. Het was voor mij geen moeilijke keuze omdat ik de praktijk al kende wegens een ander soort therapie. John heeft mij heel goed in kunnen laten zien waarom ik burn-out ben geraakt en wat ik er aan kon doen om herhaling zien te voorkomen. Het was voor mij zeer leerzaam en ik tracht alles wat ik geleerd en besproken heb mee te nemen, voornamelijk in mijn stressvolle baan. E. Roest

Copyright © leefbewust.nl | Privacy verklaring

Website gerealiseerd door: Van Laarhoven Websites