MSTR® Littekenbehandeling in Tilburg

Snelle resultaten

Eerlijke aanpak

Aantoonbare resultaten

Wil jij een littekenbehandeling laten doen bij Leefbewust in Tilburg? Wij helpen je graag met de MSTR® Littekenbehandeling. MSTR® staat voor Mc Loughlin Scar Tissue Releas. Alastair McLoughin, een Bowenteacher, heeft dit tien jaar geleden ontwikkeld en de behandeling is enorm effectief. Wij helpen jou graag met het behandelen van jouw littekens. Daarnaast geven we ook trainingen en workshops aan andere therapeuten.

Littekenbehandeling Incubatie
Litteken hand
Litteken knie

Waarom jij deze littekenbehandeling in Tilburg laat doen

De littekenbehandeling die wij bij de praktijk van Leefbewust in Tilburg aanbieden is erg effectief. Op bovenstaande foto's zie je het resultaat na één sessie. De techniek die ontwikkeld is door een Bowentherapeut en is een erg zachte en precieze hands-on techniek die zorgt voor:

  • betere doorbloeding;
  • betere lymfeafvoer;
  • een zachter litteken;
  • vermindering of verdwijnen van bewegingsbeperkingen;
  • gevoelsherstel.

Wilt u meer informatie over onze behandel methodes?

Onze Therapieën

MALVA THERAPIE

Malvatherapie is een manier om de verstoorde balans in je fysieke en energetisch lichaam te herstellen.

COACHING

Zoek je antwoorden? Ik neem je mee en help je om met vol vertrouwen nieuwe stappen in je leven te zetten.

BOWEN & EMMETT THERAPIE

Een effectieve geneeswijze waarbij het lichaam altijd als een geheel gezien en behandeld wordt.

DE TRAGER APPROACH

De Trager Approach bestaat uit twee werkvormen; het tafelwerk en een bewegingsvorm, Mentastics.

Ervaringen

Als gevolg van een borstoperatie met okseltoilet liep ik een verkleefd litteken met bewegingsbeperking op. Ik heb de afgelopen jaren diverse therapieën ondergaan maar alle zonder gewenst resultaat. Toen ik een advertentie zag van Leefbewust waarin behandeling van oude littekens werd beschreven, heb ik die kans aangegrepen. Elian paste “scar tissue release” toe, een pijnloze behandeling met een verbazingwekkend resultaat: het litteken is niet langer verkleefd en mijn bewegingsvrijheid is aanzienlijk toegenomen.

In slechts tien behandelingen werd met zachte hand door Elian het bindweefsel losgemaakt. Hierdoor nam de beweeglijkheid van het litteken toe, verdwenen de diepe “voren” als sneeuw voor de zon en kan ik verder reiken en makkelijker bewegen. De prettige benadering door Elian en de rustgevende behandelkamer zorgden ervoor dat ik me steeds op mijn gemak voelde. Ik ben dan ook super tevreden en kan de behandeling door Elian aan eenieder van harte aanbevelen.

Neem deel aan een training

Elian Krekels verzorgt de workshopdag McLoughlin Scar Tissue Release®. De training voor deze nieuwe MSTR® littekenbehandeling voor therapeuten is zowel online als in de vorm van een eendaagse workshop in Tilburg te volgen. De scholing is geaccrediteerd door KTNO. Wil jij meer informatie, een training boeken of wil jij zelf je littekens laten behandelen? Neem dan contact met mij op door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vul het contactformulier in.

Copyright © leefbewust.nl | Privacy verklaring

Website gerealiseerd door: Van Laarhoven Websites