WORKSHOPS ONTSPANNEN LEVEN EN WERKEN 

Deze praktische workshop is oorspronkelijk ontwikkeld voor buurtzorgmedewerkers,  maar is ook zeker geschikt voor andere doelgroepen! Je leert  moeitelozer te werken en te bewegen. Je ervaart minder werkdruk.

De kracht zit in de eenvoud en de verfrissende kijk op ontspanning. Alles wat je aangereikt krijgt kun je direct toepassen in je werk en zal je meer plezier en energie opleveren.

Ik geef deze workshop als bijscholing bij buurtzorgteams, samen met Marjon Damen, een medewerkster van Buurtzorg. Wil je je als buurtzorgteam aanmelden, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Heeft u voor uw organisatie ook interesse in deze workshop? Ik ontwikkel hem voor u op maat. De workshop is ook zeer geschikt als teamactiviteit . Ik verzorg ook een introductieworkshop Ontspannen leven en werken ( 45 minuten) op zorgcongressen en ben inmiddels een ervaren spreekster.  Voor informatie of een vrijblijvende offerte Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De workshop bestaat uit 2 dagdelen met een tussenpauze van zo´n 4 weken. 


INHOUD VAN WORKSHOP DEEL 1:
13:30 - 14:45 uur:

Ontspanning inbouwen in je dag door adempauzes te nemen. Zo blijf je gedurende de dag meer in balans. 

  • Ontspannen zitten. Je gaat ervaren hoe je lichaam en hoofd tot rust kunnen komen als je je zithouding verandert. Op een stoel, in je auto, op de fiets.

14:45- 15:00 uur pauze

15:00 -16.30 uur

  • Ontspannen lopen en staan waardoor je rugklachten voorkomt of oplost.


INHOUD VAN WORKSHOP DEEL 2:
13:30 -14.45 uur:

  • Herhaling van hetgeen we behandeld hebben in workshop deel 1. En vooral: Hoe heb je het ervaren in de praktijk? Wat ben je tegengekomen? 

14:45- 15:00 uur pauze 

15:00 uur- 16:30 uur 

  • Ontspannen aanraken. Hoe kun je door een andere manier van aanraken ervoor zorgen dat het prettiger en moeitelozer aanvoelt .Het resultaat is meer ontspanning voor jezelf en voor de cliënt. 
  • Praktische toepassing: Een cliënt zonder inspanning goedleggen in bed. 

WORKSHOPDAG MSTR®- LITTEKENBEHANDELING VOOR THERAPEUTEN.

Elian verzorgt de workshopdag McLoughlin Scar Tissue Release®. Dit is een zeer subtiele, effectieve manuele techniek  waarmee je op littekenweefsel kunt werken. De methode is evidence- based en de scholing is geaccrediteerd door KTNO  nr K10765. Voor informatie klik hier of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wil je een nieuwsbrief ontvangen? 

Wil je een nieuwsbrief ontvangen zodat je op de hoogte blijft van nieuwe activiteiten? Vul dan hieronder je gegevens in.THERAPIEËN

MALVA THERAPIE

Malvatherapie is een manier om de verstoorde balans in je fysieke en energetisch lichaam te herstellen.

COACHING

Zoek je antwoorden? Ik neem je mee en help je om met vol vertrouwen nieuwe stappen in je leven te zetten.

BOWEN & EMMETT THERAPIE

Een effectieve geneeswijze waarbij het lichaam altijd als een geheel gezien en behandeld wordt.

DE TRAGER APPROACH

De Trager Approach bestaat uit twee werkvormen; het tafelwerk en een bewegingsvorm, Mentastics.
Copyright © leefbewust.nl | Privacy verklaring

Website gerealiseerd door: Van Laarhoven Websites