WORKSHOPDAG MSTR®- LITTEKENBEHANDELING VOOR THERAPEUTEN.

Elian Krekels verzorgt de workshopdag McLoughlin Scar Tissue Release®. Dit is een zeer subtiele, effectieve techniek waarmee je op littekenweefsel kunt werken. 

Een litteken kan er de oorzaak van zijn dat een behandeling minder resutaat heeft dan je had verwacht. Een bewegingsbeperking, uitstralende en aanhoudende pijn, zwelling of darmproblemen kunnen veroorzaakt worden door een (operatie) litteken. Ook kan de Qi- stroom in de meridianen geblokkeerd raken met dus gevolgen elders in het lichaam. Maar bovenal zit er vaak emotioneel trauma vast in een litteken.  

Tijdens de MSTR littekencursus komen behalve de behandeltechniek al deze facetten uitgebreid aan bod. De scholing is geaccrediteerd  zie KTNO  nr K10765 en geschikt voor complementair therapeuten, fysiotherapeuten, huidtherapeuten, masseurs etc. Voor informatie klik hier of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Verdere informatie vindt je op http://www.nl.mstr-online.eu/index.html

Cursusdata:
In Eindhoven: vrijdag 5 november. Aanmelden kan via deze link: https://www.mcloughlin-scar-release.com/registration/?fbclid=IwAR2hvxPtEROflyJHMzK0o7v_4SD8Hj4epUEx16HkhGEqsdKbWYqQg2LTCRI&lang=nl

Ook kan de workshopdag op een eigen locatie plaatsvinden. Ik kom dan naar je toe. De voorwaarde is dat je minimaal 4 deelnemers hebt. Het maximale aantal deelnemers hangt af van de grootte van de ruimte. We hebben de afstand van minimaal 1,5 meter nodig en goede ventilatie. Wellicht een idee om samen met je collega of intervisiegroep de dag te volgen. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.  

 

 

WORKSHOPS ONTSPANNEN LEVEN EN WERKEN 

Deze praktische workshop is oorspronkelijk ontwikkeld voor buurtzorgmedewerkers, maar is ook zeker geschikt voor andere doelgroepen. Je leert  moeitelozer te werken en te bewegen en je ervaart minder werkdruk. De kracht zit in de eenvoud en de verfrissende kijk op ontspanning. Alles wat je aangereikt krijgt kun je direct toepassen in je werk en zal je meer plezier en energie opleveren. Leefbewust verzorgt deze workshop als bijscholing bij Buurtzorg Nederland, samen met Marjon Damen, een medewerkster van Buurtzorg. Wil je als buurtzorgteam gebruik maken van deze workshop, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Heeft u voor uw organisatie ook interesse in deze workshop? We ontwikkelen hem graag voor u op maat. De workshop is ook geschikt als teamactiviteit. Voor informatie of een vrijblijvende offerte Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De workshop bestaat uit 2 dagdelen met een tussenpauze van zo´n 4 weken. 
INHOUD VAN WORKSHOP DEEL 1:
13:30 - 14:45 uur:Ontspanning inbouwen in je dag door adempauzes te nemen. Zo blijf je gedurende de dag meer in balans.
- Ontspannen zitten. Je gaat ervaren hoe je lichaam en hoofd tot rust kunnen komen als je je zithouding verandert. 
14:45- 15:00 uur pauze
15:00 -16.30 uur Ontspannen lopen en staan waardoor je rugklachten voorkomt of oplost.


INHOUD VAN WORKSHOP DEEL 2:
13:30 -14.45 uur: Herhaling van hetgeen we behandeld hebben in workshop deel 1. En vooral: Hoe heb je het ervaren in de praktijk? Wat ben je tegengekomen? 
14:45- 15:00 uur pauze 
15:00 uur- 16:30 uur Ontspannen aanraken. Het resultaat is meer ontspanning voor jezelf en voor de cliënt. 

NIEUWSBRIEF

Wil je een nieuwsbrief ontvangen zodat je op de hoogte blijft van nieuwe activiteiten? Vul dan hieronder je gegevens in.THERAPIEËN

MALVA THERAPIE

Malvatherapie is een manier om de verstoorde balans in je fysieke en energetisch lichaam te herstellen.

COACHING

Zoek je antwoorden? Ik neem je mee en help je om met vol vertrouwen nieuwe stappen in je leven te zetten.

BOWEN & EMMETT THERAPIE

Een effectieve geneeswijze waarbij het lichaam altijd als een geheel gezien en behandeld wordt.

DE TRAGER APPROACH

De Trager Approach bestaat uit twee werkvormen; het tafelwerk en een bewegingsvorm, Mentastics.
Copyright © leefbewust.nl | Privacy verklaring

Website gerealiseerd door: Van Laarhoven Websites