WEKELIJKSE MENTASTICSLESSEN

Wekelijks verzorgt Elian een Mentasticsles op maandagmiddag. Tijdens deze lessen leer je moeiteloos en vloeiend bewegen. Je gaat op een heel voelende en bewegende manier je lichaam verkennen volgens de Trager Mentasticsprincipes , waarbij genieten en gemak voorop staat. Werken met muziek en in stilte wisselen elkaar af. Aandachtspunten zijn o.a ritme, natural flow, pauze, centering en natuurlijke houding.

Over mentastics.

" Altijd gedacht dat ik stijf was..blijk ik toch soepel te kunnen bewegen! Ik vind het steeds weer verrassend!"

."Ik kan nooit uitleggen wat het eigenlijk is: Het is heel diep voelen, meditatie, dans..alles in één eigenlijk. Je moet dit gewoon willen; ik geniet er zo van omdat dit echt gaat over mij en mijn lichaam. Wat vooral fijn is, is dat er zoveel tijd is om dingen echt goed te voelen en dat de bewegingen helemaal uit jezelf komen ipv dat je iets na moet doen of zo. Voor mij helpt dat om helemaal uit mijn hoofd te komen"

"Ik wist niet dat er zoveel te beleven, te veranderen en te verbeteren viel in mijn lijf. Ik voel nu echt contact met mijn lichaam. Ik beweeg me nu anders in mijn dagelijks leven en ook tijdens de yoga. Ik  beleef alles nu veel intenser. "

"Ik heb veel meegemaakt en zat helemaal vast. Door de Mentastics lessen komen nu eindelijk mijn emoties los en dat voelt heel bevrijdend! "

"Als je Elian ziet bewegen ziet dat er zo los en soepel uit!  Je ziet dat ze erg geniet van haar lijf en ze kan je heel makkelijk meenemen in haar enthousiasme over alles wat ze weet over het lichaam en ontspanning."  

 

Lesdata najaar 2018:
3-10-17-24 september
1-8-22-29 oktober
5-12-19-26 november 
3-10-17 december 


Lestijden:  13.30 tot 14.30 uur.
Locatie:     Yogastudio Ik Groei, de Werf 3a , 5018 CX Tilburg
Kosten:     150- euro , 10 euro per les.
Een losse les is in overleg mogelijk.

REINIGENDE BEHANDELINGEN 

In een maand tijd ontvang je drie maal een behandeling op je lever en/of je nieren. .
Deze schoonmaak reinigt je organen en maakt je geest fris en helder. Dit is voor iedereen een aanrader en zeker voor mensen die veel medicijnen gebruiken of hebben gebruikt.
Ook krijg je een persoonlijk kruidenadvies. Dit kruid zal de schoonmaak bevorderen. 
Een sessie duurt 75 minuten en bevat een massage en er wordt energetisch gewerkt op je organen. 
De prijs voor drie sessies is € 195,-- 

Informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of bel 06-22633570

ONTSPANNINGSMASSAGE

Het gaat hier om een massage met Sint-Jansolie of Heermoesolie. De oliën zijn allebei erg aardend waarbij de Heermoes je een groot lichaambewustzijn  brengt. Hij  laat je echt je lijf voelen en je komt los van je denken. De Sint- Jansolie brengt meer energie naar je basis. 
Beide oliën zorgen voor een diepe ontspanning en helpen je te genieten van rust en tijd voor jezelf. 
De oliën zijn biologisch en energetisch geladen. Ze worden volledig opgenomen door de huid.  
De massage duurt een uur en kost € 60,-.

" Ik  had een massage met heermoesolie en vond het een bijzondere ervaring. Ik zat altijd maar in mijn hoofd en na de massage was het net of ik niet eens meer kon denken. John legde uit dat het je als het ware in je lichaam drukt  zodat je uitkomt bij wat er echt is. En zo voelde het ook. Ik was erg verbaasd dat ik me zo rustig kon voelen. Ik had geen behoefte meer om me bezig te houden met wat nog moest. "    J.B.   

Informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-22633570

Wil je een nieuwsbrief ontvangen? 

Wil je een nieuwsbrief ontvangen zodat je op de hoogte blijft van nieuwe activiteiten? Vul dan hieronder je gegevens in.THERAPIEËN

MALVA THERAPIE

Malvatherapie is een manier om de verstoorde balans in je fysieke en energetisch lichaam te herstellen.

Lees verder

COACHING

Zoek je antwoorden? Ik neem je mee en help je om met vol vertrouwen nieuwe stappen in je leven te zetten.

Lees verder

BOWEN & EMMETT THERAPIE

Een effectieve geneeswijze waarbij het lichaam altijd als een geheel gezien en behandeld wordt.

Lees verder

DE TRAGER APPROACH

De Trager Approach bestaat uit twee werkvormen; het tafelwerk en een bewegingsvorm, Mentastics.

Lees verder

Copyright © leefbewust.nl | Privacy verklaring

Website gerealiseerd door: Van Laarhoven Websites