Reflexzonetherapie in Tilburg

Snelle resultaten

Eerlijke aanpak

Aantoonbare resultaten

Wellicht het belangrijkste systeem in ons lichaam wat betreft de communicatie tussen de cellen onderling is, naast het zenuwstel, de fascia. De fascia is een soort spinnenweb. Het zorgt er voor dat elke cel in ons lichaam verbonden is met willekeurig iedere andere cel.
Zo is dus ook de huid verbonden met alles wat er onder ligt. Dat maakt dat alle weefsels en organen zich als het ware op de huid weerspiegelen . We spreken dan van reflexzones. Door met een specifieke druk of met een bepaalde beweging op deze reflexzone te werken, kun je dus het lichaam beïnvloeden en in balans brengen.
Reflexzones bevinden zich onder de voeten, op de handen, het gezicht, langs de ruggengraat.
Door heel precies te voelen en te weten wat ik wil bewerkstelligen stem ik mijn druk op de specifieke reflexzones heel nauwkeurig af. Een gespannen lichaam vraagt om ontspanning. En dan is de kans dat het lichaam weer in balans komt het grootst.
Reflexologie heeft effect op het bewegingsapparaat, bloed- en lymfestroom, ademhaling, hormoonstelsel, spijsvertering en zenuwstelsel.

Wilt u meer informatie over onze behandel methodes?

Onze Therapieën

MALVA THERAPIE

Malvatherapie is een manier om de verstoorde balans in je fysieke en energetisch lichaam te herstellen.

COACHING

Zoek je antwoorden? Ik neem je mee en help je om met vol vertrouwen nieuwe stappen in je leven te zetten.

BOWEN & EMMETT THERAPIE

Een effectieve geneeswijze waarbij het lichaam altijd als een geheel gezien en behandeld wordt.

DE TRAGER APPROACH

De Trager Approach bestaat uit twee werkvormen; het tafelwerk en een bewegingsvorm, Mentastics.

Neem vrijblijvend contact met mij op

Ik, Elian Krekels, heb mij in de loop der jaren gespecialiseerd in Reflexzone therapie, de Trager Approach en Emmett-therapie en ontvang je graag bij Leefbewust in Tilburg om jou te helpen de beste resultaten te behalen. Neem voor het bespreken van de mogelijkheden van de therapieën gerust contact met mij op door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Copyright © leefbewust.nl | Privacy verklaring

Website gerealiseerd door: Van Laarhoven Websites