Emmett-therapie in Tilburg

Snelle resultaten

Eerlijke aanpak

Aantoonbare resultaten

Emmett-therapie bij Leefbewust in Tilburg is een unieke en zeer effectieve behandelmethode die door de Australiër Ross Emmett is ontwikkeld. In 2007 introduceerde Emmett zijn techniek in Europa. Kenmerkend voor de techniek is dat Emmett therapeuten leren de behandeling aan te passen aan de behoeften van de cliënt. Ross Emmett noemt deze aanpak de ‘Kameleon’-benadering; dit is de sleutel tot het succes van zijn techniek die al vele jaren tot uitzonderlijke goede resultaten leidt. Lees verder om erachter te komen hoe deze Emmett-therapie bij ons in Tilburg te werk gaat.

Wat doen wij tijdens de Emmett-therapie in Tilburg?

Bij Emmett-therapie in Tilburg wordt een combinatie van directe druk en zachte draaibewegingen gebruikt om specifieke spiergroepen te ontspannen en het lichaam weer in balans te brengen. De resultaten zijn vaak spectaculair en kunnen direct optreden. Veel cliënten ervaren al tijdens de behandeling pijnvermindering en een toegenomen soepelheid. De Emmett-therapie zet ik bij de praktijk in Tilburg vooral in bij (chronische) pijnklachten en slechte mobiliteit. Voor andere klachten is de Bowentherapie wellicht geschikter.

"Als je de kennis van de Bowentherapie combineert met wat Ross Emmett je kan leren heb je het meest krachtige therapeutische wapen dat denkbaar is in handen". - Romney Smeeton, Geelong, Australia, Chiropractor en oud- student van Tom Bowen.

Wilt u meer informatie over onze behandel methodes?

Onze Therapieën

MALVA THERAPIE

Malvatherapie is een manier om de verstoorde balans in je fysieke en energetisch lichaam te herstellen.

COACHING

Zoek je antwoorden? Ik neem je mee en help je om met vol vertrouwen nieuwe stappen in je leven te zetten.

BOWEN & EMMETT THERAPIE

Een effectieve geneeswijze waarbij het lichaam altijd als een geheel gezien en behandeld wordt.

DE TRAGER APPROACH

De Trager Approach bestaat uit twee werkvormen; het tafelwerk en een bewegingsvorm, Mentastics.

Bespreek jouw klachten met de specialist

Wil jij ook door mij begeleid worden tijdens Emmett-therapie of een van mijn andere therapieën? Neem dan contact op met mij door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook voor verdere informatie over Leefbewust of meer informatie over mij kun je me bereiken via bovenstaand e-mailadres of het contactformulier.

Copyright © leefbewust.nl | Privacy verklaring

Website gerealiseerd door: Van Laarhoven Websites