Emmett-therapie in Tilburg

Emmett-therapie bij Leefbewust in Tilburg is een unieke en zeer effectieve behandelmethode die door de Australiër Ross Emmett is ontwikkeld. In 2007 introduceerde Emmett zijn techniek in Europa. Kenmerkend voor de techniek is dat Emmett therapeuten leren de behandeling aan te passen aan de behoeften van de cliënt. Ross Emmett noemt deze aanpak de ‘Kameleon’-benadering; dit is de sleutel tot het succes van zijn techniek die al vele jaren tot uitzonderlijke goede resultaten leidt. Lees verder om erachter te komen hoe deze Emmett-therapie bij ons in Tilburg te werk gaat.

Wat doen wij tijdens de Emmett-therapie in Tilburg?

Bij Emmett-therapie in Tilburg wordt een combinatie van directe druk en zachte draaibewegingen gebruikt om specifieke spiergroepen te ontspannen en het lichaam weer in balans te brengen. De resultaten zijn vaak spectaculair en kunnen direct optreden. Veel cliënten ervaren al tijdens de behandeling pijnvermindering en een toegenomen soepelheid. De Emmett-therapie zet ik bij de praktijk in Tilburg vooral in bij (chronische) pijnklachten en slechte mobiliteit. Voor andere klachten is de Bowentherapie wellicht geschikter.

"Als je de kennis van de Bowentherapie combineert met wat Ross Emmett je kan leren heb je het meest krachtige therapeutische wapen dat denkbaar is in handen". - Romney Smeeton, Geelong, Australia, Chiropractor en oud- student van Tom Bowen.

Wilt u meer informatie over onze behandel methodes?

Ervaringen

Naar aanleiding van Corona gerelateerde klachten heb ik hulp gezocht bij Elian krekels. Bij de intake en voor elke behandeling wordt ruim de tijd genomen om klachten te inventariseren en de voortgang te bespreken. Mijn klachten waren: kortademig, misselijk en geen energie. Na de eerste sessie werd mijn kortademigheid minder. De spanning in mijn lichaam, en specifiek op mijn borstkast, verdween langzaam. Het ademen ging steeds makkelijker. Na de tweede sessie verdween ook de misselijkheid en had ik alweer wat meer energie. Nu, na de derde sessie, functioneer ik weer bijna als vanouds. Energie terug, en geen klachten meer. De behandeling van Elian heeft een grote, positieve invloed gehad op mijn genezingsproces. Britt S.

Ik ben met Bowentherapie in aanraking gekomen toen ik zoekende was hoe ik telkens ophoging van reguliere medicatie kon voorkomen i.v.m. mijn pijnklachten. De therapie mocht bij mij heel snel aanslaan en ik heb er ontzettend veel aan gehad. De manier waarop Elian met mensen omgaat heb ik als zeer warm en menswaardig ervaren. E. R.

Maandenlang had ik rug-, arm- en nekpijn, waardoor ik niet goed kon functioneren. Autorijden deed teveel pijn en ik kon niet eens meer zelf mijn veters strikken. Door Bowen therapie kon ik al na 3 behandelingen mijn nek beter draaien en daardoor gemakkelijker autorijden.

Na 6 behandelingen kon ik weer dagelijkse dingen doen, zoals boodschappen en huishoudelijke klusjes. Nu draai ik weer volop in het leven mee. - Mevr. G. de V.

Ik had al ruim 10 jaar last van hooikoorts. Medicijnen werkten niet meer. Een kennis raadde me aan om Bowen therapie te proberen, dat had haar enorm geholpen. Na de tweede behandeling had ik 3 dagen erge hooikoortsklachten, maar die verdwenen op dag 4 en kwamen tot op heden, ruim een jaar na de behandeling, niet meer terug. Ik kan het iedereen aanraden

Mijn baby van 3 maanden had het KISS syndroom en darmklachten. Hij voelde zich niet goed, huilde veel en sliep onrustig. Door Bowen therapie veranderde hij in korte tijd van een passief kindje in een zeer actieve en vrolijke baby. Na één behandeling kon hij voor het eerst omrollen, op zijn buik gaan liggen en zijn hoofdje optillen. Alle klachten waren na vier behandelingen verdwenen. - J. van M.

Bespreek jouw klachten met de specialist

Wil jij ook door mij begeleid worden tijdens Emmett-therapie of een van mijn andere therapieën? Neem dan contact op met mij door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook voor verdere informatie over Leefbewust of meer informatie over mij kun je me bereiken via bovenstaand e-mailadres of het contactformulier.

Copyright © leefbewust.nl | Privacy verklaring

Website gerealiseerd door: Van Laarhoven Websites