DE TRAGER APPROACH

De Trager Approach is een prettige en effectieve vorm van bewegingseducatie die gericht is op ontspanning en grotere beweeglijkheid. De Trager Approach gaat uit van de eenheid van lichaam en geest. Door de zachte, ritmische bewegingen en aandachtige aanraking leer je dieper te ontspannen en vrijer te bewegen. Het weldadige gevoel thuis te zijn in je lichaam wordt tot stand gebracht door de Trager Approach bij Leefbewust in Tilburg.

Voor wie is de Trager Approach geschikt?

Trager-sessies zijn weldadig
  • bij spanningsgerelateerde klachten;

  • bij rug- nek- en schouderklachten;

  • bij fysieke beperkingen na trauma (operatie, val, ongeluk);

  • bij fysieke klachten en beperkingen door aandoeningen als Parkinson of MS;

  • als je meer bewegingsvrijheid en balans wilt ervaren.

Mentastics

Mentastics is het bewegingsgedeelte van de Trager Approach. Het gaat over voelen en lichaamsbewustzijn, net zoals bij Malvatherapie. Je gaat ervaren hoe makkelijk, pijnloos en vrij bewegen kan zijn als spanning plaatsmaakt voor natuurlijk gemak. Hoe meer je weet over de natuur, hoe meer je ervan gaat genieten en hoe meer je waarneemt. Zo is dat ook met ons lichaam wat één en al natuur is. Met Mentastics vertel ik over je spieren, je gewrichten en je gedachten, maar vooral laat ik je echt zelf ervaren hoe je lichaam puur van nature uit werkt. Je komt zo terecht in de wereld van het voelen en dus ook van het genieten en ontspannen. Mentastics maakt dat de fascinatie voor alles wat er in je lichaam waar te nemen is groter en verleidelijker is dan je gedachten. Daarom werkt het als meditatie.

VOOR WIE IS MENTASTICS GESCHIKT?

Mentastics is voor iedereen:
- die chronische pijn heeft;
- die zich jong en soepel wil blijven voelen ondanks dat het lichaam ouder wordt;
- die zwaar werk heeft en rug en schouders wil sparen;
- die graag een natuurlijke, goede lichaamhouding wil;
- met CVA, MS, Parkinson, reuma, RSI, whiplash, om weer makkelijker te bewegen;
- die geïnteresseerd is in bewustwording,omdat Mentastics je zo diep in contact brengt met je wezenlijke zelf en je mogelijkheid tot zelfheling;
- die sport, danst, yoga beoefent en hoge kwaliteit van beweging wil ervaren.

"Meditatie in actie is honderd, duizend, een miljoen keer krachtiger dan meditatie in rust" ( Zen gezegde)

Neem gerust contact met ons op

Heb jij interesse in een behandeling bij Leefbewust in Tilburg, zoals de Trager Approach, en wil jij een traject starten met onze therapeut? Neem dan gerust contact op met mij, Elian Krekels, door te e-mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Bekijk ook alvast de tarieven voor onze behandelingen.

Copyright © leefbewust.nl | Privacy verklaring

Website gerealiseerd door: Van Laarhoven Websites