ERVARINGEN

Als gevolg van een borstoperatie met okseltoilet liep ik een verkleefd litteken met bewegingsbeperking op. Ik heb de afgelopen jaren diverse therapieën ondergaan maar alle zonder gewenst resultaat. Toen ik een advertentie zag van Leefbewust waarin behandeling van oude littekens werd beschreven, heb ik die kans aangegrepen. Elian paste “scar tissue release” toe, een pijnloze behandeling met een verbazingwekkend resultaat: het litteken is niet langer verkleefd en mijn bewegingsvrijheid is aanzienlijk toegenomen.

In slechts tien behandelingen werd met zachte hand door Elian het bindweefsel losgemaakt. Hierdoor nam de beweeglijkheid van het litteken toe, verdwenen de diepe “voren” als sneeuw voor de zon en kan ik verder reiken en makkelijker bewegen. De prettige benadering door Elian en de rustgevende behandelkamer zorgden ervoor dat ik me steeds op mijn gemak voelde. Ik ben dan ook super tevreden en kan de behandeling door Elian aan eenieder van harte aanbevelen. C. 


Wat ben ik diep gegaan na een behoorlijke confrontatie en wat heeft me dat veel gebracht. Ik heb ervaren wat het is om mezelf tegen te komen, om naar mezelf te kijken en stil te staan bij wat er echt speelt bij mij. Wat doet dat zeer. Maar ik heb ook ervaren om niet in de emoties van angst, boosheid, verdiet en onrust te blijven hangen. Ik heb geleerd om boven mezelf uit te stijgen. Ik kan blokkades opheffen. IK VOEL! Ik kan voortaan veel zelf. Maar ik ben gehoord door jullie. Jullie hebben geduld en begrip voor mij. Daarnaast hebben jullie mij geholpen om op een goede en fijne weg te komen en te blijven gaan. Het is (nog steeds) niet fijn om MS te hebben. Maar door die MS heb ik zoveel geleerd. Het gaat me goed en het gaat me steeds beter. Zonder jullie was me dat niet gelukt, jullie zijn GOUD voor mij. P.


Ik heb pijn die moeilijk te verklaren is en vermoeidheidsklachten waardoor ik me beperkt voel om mijn leven te leven zoals ik zou willen. Ik was voortdurend met mezelf hierover in gevecht, wat me vervolgens weer meer uitputte. John heeft me geholpen om mijn eigen aandeel in mijn patroon beter te doorzien. John durfde te zeggen wat hij voelde en zag bij me. Ook als dat anders was dan ik op dat moment verkondigde. John heeft goed aangevoeld op welke manier hij me kon begeleiden. Hij heeft me gezien en gehoord in mijn totaliteit. Samen met John ben ik me bewuster geworden van mezelf en heb ik (oud) zeer kunnen loslaten en accepteren. Mijn pijn en vermoeidheid zijn er nog, maar ik neem ze makkelijker met me mee. Ik vecht er niet meer mee en accepteer beter dat het is wat het is. Dit geeft me heel veel rust. M.K. 


Om te kunnen groeien moet je soms eerst ruimte maken. Dat gaat niet altijd vanzelf en op eigen kracht. John wist daarin het juiste duwtje te geven om ruimte te creëren die ik nodig had om te zien en te ontdekken dat ik die ruimte zelf ook werkelijk kon maken. Een meer dan prettige beleving in een lastig traject wat zeker niet vanzelf ging…..J.R. 


" Door de gesprekken met John heb ik ervaren dat het echte goud in mezelf ligt en niet ergens verstopt achter steeds weer een nieuwe regenboog ". J. 


Naar aanleiding van Corona gerelateerde klachten heb ik hulp gezocht bij Elian Krekels. Bij de intake en voor elke behandeling wordt ruim de tijd genomen om klachten te inventariseren en de voortgang te bespreken. Mijn klachten waren: kortademig, misselijk en geen energie. Na de eerste sessie werd mijn kortademigheid minder. De spanning in mijn lichaam, en specifiek op mijn borstkast, verdween langzaam. Het ademen ging steeds makkelijker.  Na de tweede sessie verdween ook de misselijkheid en had ik alweer wat meer energie. Nu, na de derde sessie, functioneer ik weer bijna als vanouds. Energie terug, en geen klachten meer. De behandeling van Elian heeft een grote, positieve invloed gehad op mijn genezingsproces. B.S.


Een paar jaar geleden ben ik gescheiden en kon mijn ex-man niet loslaten. Daarnaast had ik geen goed contact met mijn zoon. Dat gaf veel pijn;  ik wilde het snappen, allemaal oplossen, een plekje geven, ik moest verder…. maar hoe doe je dat?John heeft me geleerd…nee, dat zeg ik verkeerd; hij heeft me laten zien en laten voelen dat ik bij mezelf moet blijven. Daardoor heb ik een stukje van mezelf gevonden en hoop dat ik nog meer ga vinden. Ik vind het nog steeds moeilijk om mezelf trouw te blijven, maar op de momenten dat het me lukt is het zó makkelijk….

Het heeft me rust gebracht… en vertrouwen… Zelfs anderen ervaren mij rust. Ik voel me een stuk meer mens. John luistert, heeft me leren luisteren, reflecteert, heeft me leren reflecteren, heeft me in de spiegel leren kijken. John dank je!! M.B.


Bewust leven, een heel proces voor mij, Een proces dat ik volg met Leefbewust, gestart bij Elian om de fysieke “stramheid” in mijn lijf aan te pakken met fijne gesprekken waarop een natuurlijk vervolg kwam door met John in gesprek te gaan en daar mijn proces naar bewust leven te vervolgen.
Steeds met de vraag: "Wat voel ik hier nu bij en niet wat denk ik".
En als dat voelen lukt ervaar je een herinnering en dat voelt als thuiskomen! AB.


Ik ben met Bowentherapie in aanraking gekomen toen ik zoekende was hoe ik telkens ophoging van reguliere medicatie kon voorkomen ivm mijn pijnklachten. De therapie mocht bij mij  heel snel aanslaan en ik heb er ontzettend veel aan gehad. De manier waarop Elian met mensen omgaat heb ik als zeer warm en menswaardig ervaren.Wegens burn-outklachten kwam ik bij John terecht. Dat was voor mij geen moeilijke keuze daar ik de praktijk al kende. John heeft mij goed in kunnen laten zien waarom ik in een burn-out ben terechtgekomen en wat ik er aan  kon doen om herhaling te zien te voorkomen. Het was voor mij zeer leerzaam en ik tracht alles wat ik geleerd  en besproken heb mee te nemen voornamelijk in mijn stressvolle baan.

Ook kwam ik op een punt in mijn leven dat regressietherapie voor mij gewenst was. Deze heb ik ook bij John gedaan. De waardige en menselijk bijzondere manier waarop John werkt heb ik als zeer warm en vertrouwd ervaren. Gesprekken van ziel tot ziel, dat was wat ik zocht en mocht ervaren. Ik heb hier zó ontzettend veel aan gehad!  E.Roest.


Tja…je loopt vast…voelt verdriet…zelfbeeld kan beter…je hebt vragen over alles in het leven en over jezelf….Je oordeelt over jezelf….Kortom het is een wirwar aan gedachten waar je alleen niet meer aan uitkomt die John heel goed samenvat. Een goede klik is een vereiste en die was er waardoor ik snel vertrouwde dat hij zag waar ik in vast liep en er vol voor ging. Voor mij is het nu belangrijk dat alles wat ik geleerd heb regelmatig voor mezelf herhaal en integreer in mijn leven waarbij ik me ervan bewust ben dat er soms nog onderhoud gepleegd moet worden.Tegen vrienden zeg ik vaak dat het voor éénieder goed zou zijn om eens preventief  een gesprek aan te gaan met John. Groet H.H.


John, ik wil je bedanken voor de hele fijne behandelingen. Je bent een bijzonder mens. Met zoveel geduld en zonder oordeel. Dichtbij, waardoor het veilig is. Begin me zo goed te voelen. Zo fijn om de handvatten te voelen. Ik begin nu te voelen wat het verschil is tussen denken en voelen. Heb het idee dat ik begin te leven. Na 41 jaar.   S de W.

 


Ik ben bij John terecht gekomen omdat ik mezelf niet in balans voelde. Dit uitte zich in vermoeidheid, slecht slapen, veel twijfelen aan mezelf, verdriet en andere onbegrepen emoties. Voor mezelf was dit slopend, en daarom wilde ik actie ondernemen. Via via ben ik bij John terecht gekomen. Tijdens het intake gesprek heeft hij op een heel natuurlijke, eigen, vertrouwde manier mijn ‘vraag’ naar boven gekregen. In de daarop volgende sessies zijn we hier aan gaan werken. Ik heb al deze sessies als zeer waardevol ervaren. John heeft me met behulp van zijn vragen en acties ZELF laten ontdekken waardoor ik deze emoties ervaarde en waarom ik zoveel twijfelde aan mezelf. Dit bleek omdat ik niet authentiek was, niet durfde te zijn wie ik ben. Dit was zo een openbaring voor mij, want inderdaad, nadat we hier aan zijn gaan werken kon ik ook echt inzien wat voor invloed dat had op mijn gedrag en omgeving. John heeft me geleerd en laten inzien dat ik mezelf volledig mag omarmen, en dat doe ik nu. En dat voelt echt als een verlichting, ik heb veel meer energie en twijfel een stuk minder aan mezelf. Daardoor geniet ik weer meer van de kleine dingen.  Als het nu even minder met me gaat weet ik hoe ik terug kan keren naar dat veilige plekje binnen in mezelf, dat geeft vertrouwen en hoop voor de toekomst. Hierdoor weet ik dat ik het leven ook aan kan bij tegenslagen of als het even wat minder gaat.

Ik heb van en met John zo onwijs veel mogen leren. Dit is iets waar ik hem eeuwig dankbaar voor blijf. Aan een ieder die worstelt met zichzelf, ik voel met je mee. Alleen jij hebt invloed op dit gevoel en de verandering. Ik zou je daarom ook willen zeggen: gun jezelf deze kans.  EH, 26 jaar.


Ik kijk met een heel tevreden en goed gevoel terug op de begeleiding die ik van John heb gekregen. Het verschil toen ik begon en nu is duidelijk merkbaar voor mezelf maar ook voor anderen. Ik zit goed in mijn vel, heb meer vertrouwen in mezelf en kan véél beter 'voelen' wat ik daadwerkelijk voel/ graag wil. Maar ik durf ook meer voor mezelf op te komen, ook al vind ik dit soms nog spannend, maar ik doe het wel. Die ervaringen geven me steeds meer zelfvertrouwen. Ik wil je ontzettend bedanken voor de, voor mij toch wel heel bijzondere manier van praten/ ontspannen. Het vertrouwen dat je me gaf om mijn verdriet te mogen laten zien maar ook alles te mogen zeggen wat ik voelde/ dacht, was prettig. Het was (en is nog steeds) een bijzondere manier om zo dicht bij mijn gevoel te komen, wat ik nog nooit zo had ervaren. 

Ik heb er vertrouwen in dat ik mezelf kan herpakken op een minder moment, ook al is dit soms met hulp van naasten. Dit omdat ik genoeg handvatten heb gekregen hoe ik hiermee om moet gaan. Mocht ik voor nieuwe uitdagingen komen te staan die voor mij moeilijk zijn om mee om te gaan, weet ik je te vinden! Nogmaals bedankt voor alles. V.R. 

Copyright © leefbewust.nl | Privacy verklaring

Website gerealiseerd door: Van Laarhoven Websites