COACHING

Ik begeleid mensen die komen met vragen over hun leven. Vaak zijn het onderwerpen waar je even niet goed mee uit de voeten kunt en waar je last van hebt. Problemen op je werk, met je familie, met je relatie, het vinden van de juiste partner, met je kinderen of je voelt je gewoon niet lekker in je vel.
Het kan van alles oproepen en dat is voor iedereen verschillend maar een gemeenschappelijk kenmerk is dat het spanning brengt en dat is niet prettig.
Het zorgt ervoor dat je zelf steeds moeilijker zicht krijgt op wat er gebeurt en hoe je er het beste mee om kunt gaan zodat het kan veranderen. Het is dan fijn als er iemand met je mee kijkt naar je situatie; hoe is het ontstaan, wat doet het met je en vooral, hoe kan het anders.

Daarnaast werk ik vooral ook met mensen die behoefte hebben aan persoonlijke ontwikkeling en bewustwording. Je wilt weten wie je bent, wat bij jou hoort en wat nu echt je verlangens zijn.

Ben je op zoek naar nieuw perspectief? Wil je ontdekken hoe je dat in je dagelijks leven kunt creëren? Ik neem je mee en help je om vol vertrouwen nieuwe stappen in je leven te zetten.

Prachtige trajecten waarin inzicht, begrip, acceptatie en loslaten aan bod komen. Dit doen we op een liefdevolle manier met aandacht, no nonsens en met humor. Sta je hiervoor open, dan ben je van harte welkom.
Copyright © leefbewust.nl

Website gerealiseerd door: Van Laarhoven Websites